Weckman Steel Oy taitaa teräsrakenteet

Weckman Steel Oy on toiminut konepajateollisuudessa yli 50 vuotta. Kehitämme ja valmistamme korkealuokkaisia tuotteita teräsohutlevystä Heinolan Vierumäen ja Iisalmen tehtaillamme. Tunnemme teräsohutlevyistä valmistamiseen liittyvät haasteet ja mahdollisuudet. Alansa edelläkävijänä Weckman tekee jatkuvaa kehitystyötä asiaikkaittensa parhaaksi.

Laajat mallistomme palvelevat monipuolisesti uudisrakentajia, peruskorjaajia, ammattirakentajia sekä maa- ja metsätalouskoneiden käyttäjiä. Kattava jällenmyyjä- ja asennuspalveluverkostomme palvelee koko maan laajuisesti. Tehtaan tekninen tuotetuki auttaa ja opastaa ammattiasiakkaitamme. Tällä taataan osaaminen aina loppuasiakkaalle asti.

Parhaiten meidät tunnetaan kestävistä ja näyttävistä teräskatoista. Weckmanin kattopelleillä on katettu jo lukemattomia asuintaloja, tuotanto- sekä liiketiloja niin Suomessa kuin maailmalla. Valmistamme myös teräshalleja ja traktoriperävaunuja moneen eri käyttötarpeeseen. Säät vaihtuu, Weckman kestää – sukupolvelta toiselle!

Valitse arvostetut Weckman-laatutuotteet:

Weckman Steel Oy:

Kestävällä Weckman-laadulla ja teräksen käsittelytaidolla on pitkät perinteet. Lue Weckmanin yritystarina.


Valitse kestävää Weckman-laatua. Etsi lähin jälleenmyyjä

HAE Jälleenmyyjä Asentaja