Weckman Steel Oy är styv på stålkonstruktioner

Weckman Steel Oy har verkat inom verkstadsindustrin i mer än 50 år. Vi utvecklar och tillverkar högklassiga produkter av tunn stålplåt på våra fabriker i Vierumäki i Heinola och Idensalmi. Vi är väl förtrogna med de utmaningar och möjligheter som är förenade med tillverkning av tunn stålplåt. Som föregångare i sin bransch utför Weckman fortgående utvecklingsarbete för sina kunders bästa.

Våra breda modellurval betjänar mångsidigt dem som bygger nytt eller renoverar, professionella byggare samt dem som använder jord- och skogsbruksmaskiner. Vårt heltäckande återförsäljar- och monteringstjänstnät betjänar hela landet. Fabrikens tekniska produktsupport hjälper och ger handledning åt våra proffskunder. Härmed garanteras kompetensen ända fram till slutkunden.  

Vi är bäst kända för våra hållbara och vackra ståltak. Weckmans takplåtar har redan används som yttertak på otaliga bostadshus, produktions- och affärsbyggnader såväl i Finland som ute i världen. Vi tillverkar också stålhallar och traktorsläpvagnar för många olika användningsändamål. Vädret växlar, Weckman håller – från generation till generation!

Välj de uppskattade Weckman-kvalitetsprodukterna:

Weckman Steel Oy:

Den hållbara Weckman-kvaliteten och stålbearbetningsfärdigheten har långa traditioner. Läs Weckmans företagsberättelse.