Lämpöeristetyt Weckman WSE -teräshallit

Lämpöeristetyn WSE-hallin runkona on laadukas ja turvallinen teräskehärunko, jonka ansiosta hallin koko sisäkorkeus on käytettävissä. Suomen olosuhteisiin suunniteltu ja monikäyttöinen Weckman-teräshalli täyttää vaativankin hallirakentajan vaatimukset.

Weckman halli skaalautuu asiakkaan liiketoiminnan mukaan. Kevytrakenteisen eristetyn väliseinän avulla halli voidaan myös jakaa kylmään ja lämpimään lohkoon. Modulaarisen rakenteen ansiosta hallia voidaan tarvittaessa jatkaa kustannustehokkaasti myöhemmin.

Lue lisää sandwich-elementeistä

Edut ja hyödyt

Monipuolisuus

Lämpimät ja toimivat tilat eri käyttötarkoituksiin.

Tehokkuus

Kehärakenteen ansiosta jokainen kuutio tehokäytössä.

Näyttävyys

Useita värivaihtoehtoja ja laaja varustevalikoima.

Nopeus

Pystytys valmiista elementeistä ilman erikoistyökaluja.

Ympäristöystävällisyys

Kierrätettävä materiaali ja energiatehokkuus

Monikäyttöinen ja kestävä

Lämpöeristetty Weckman-halli tarjoaa nykyaikaiset, toimivat ja avarat tilat teollisuus-, varastointi- tai harrastetoimintaan. Väsymättömän materiaalin ansiosta hallin tekninen käyttöikä on 50 vuotta. Hallin paloluokitus on P3.

Nopea pystytys ja asennus

Tukevarakenteinen halli on helppo ja nopea pystyttää eikä se vaadi erikoistyökaluja. Pystyttämistä nopeuttavat vääntöjäykkä kehärakenne ja mittatarkat teräsorret. Weckman-seinä- ja kattoelementeissä on valmiit sisä- ja ulkopinnat, mikä nopeuttaa asennusta. Kokonaisuus viimeistellään Weckman-asennustarvikkeilla ja listoilla.

Ympäristöystävällisyys huomioitu

Tuhti WSE -teräshallien katto- ja seinäelementtien hyvä lämmöneristävyys edistää energiatehokkuutta. Teräs on 100%:sti kierrätettävää ja suurin osa teräksestä valmistetaan hiilineutraalisti.

Näyttäviä halleja väreillä ja varusteilla

Lämpimien teräshallien seinä- ja kattoelementtejä on valittavissa useissa eri väreissä. Ulko- ja sisäpintoihin voidaan valita eri värit. Hallien muunneltavuutta lisäävät varustelut, esimerkiksi ikkunat ja eri tyyppiset ovet. Myös hallin käyttötarkoitusta voi muuttaa joustavasti koska välipilareita ei ole.

Ota yhteyttä Weckmanin halliasiantuntijoihin, joilta saat neuvoja tarpeeseesi sopivan teräshallin valinnassa ja suunnittelussa.

Katso yhteystiedot

Tekniset tiedot

Vakiorunkoleveydet ja elementit

Vakioseinäkorkeus (teräspilarin korkeus) 4,60 m
Vakioleveydet: 11,14,16 m
4,5 m x 4,5 m nosto-ovi saatavilla

Vakiokattokulma 15°

Paloluokitus P3

WS-halleja saatavana myös muilla mitoituksilla – kysy lisää Weckman-myynnistä 03 888 70.

Laaja valikoima ikkunoita ja ovia halleihin

Hallien muunneltavuutta eri käyttötarkoituksiin lisäävät erilaiset ikkunat ja eri tyyppiset ovet. Käytännöllisyyttä ja tehokkuutta tilojen käyttöön tuovat käyttötarpeen mukaan valitut ja mitoitetut ovet ja ikkunat. Erillisiä ovia voi lisätä myös jälkeenpäin.

Ovet

Weckman-hallin mitoitus ja oviaukkojen koko ja sijoittelu voidaan suunnitella joustavasti käyttötarkoituksen mukaan. Kolminivelkehän ansiosta päätyihin on mahdollista saada isot oviaukot. Weckmanin teräsorret mahdollistavat pitkät jännevälit, joten myös hallin pitkälle seinälle voi sijoittaa oviaukkoja isoillekin koneille.

Teräshalleihin on valittavissa eri tyyppisiä ovia käyttötarpeen mukaan:

Liukuovet

Nosto-ovet

Taitto-ovet

Käyntiovet

Kysy lisätietoja Weckmanin asiantuntijoilta, miten hallinkäyttöä voi tehostaa eri kokoisilla ja eri tyyppisillä ovilla.

Katso yhteystiedot

Liukuovet

Helppo asentaa

Weckman-liukuovet on helppo asentaa, koska kannakkeiden kiinnikkeet on hitsattu hallin pilareihin valmiiksi tehtaalla. Tiiviin rakenteen aikaansaamiseksi oven sivulevyjen listat voidaan leikata niin, että lista lähtee lattiasta saakka.

Kaksi liukuovea samalla kiskolla

Uudella ovikiskojärjestelmällä samalle kiskolle voidaan asentaa kaksi ovea rinnakkain. Tämä korvaa aiemman järjestelmän, jossa vaadittiin kaksi kiskoa rinnakkain. Yhdellä kiskolla ovet liukuvat toistensa ohi. Toinen ovi on myös mahdollista lisätä jälkikäteen.

Käynti- ja lisäovet myös jälkeenpäin

Erillisen käyntioven tai lisäoven voi asentaa myös olemassaolevaan Weckman-halliin.

Vakio-liukuovet

Liukuovien vakiokorkeudet 4300 ja 4600, leveys 2660-5080.

Ikkunat

Käyttömukavuutta ja ilmettä halleihin saa erilaisilla ikkunoilla. Ikkunavalinnoilla saadaan tarpeen vaatiessa hyödynnettyä luonnonvaloa valaistuksessa.

Ikkunat

Käyttötarpeen mukaiset ikkunat

Näyttävät ja energiatehokkaat ikkunat valitaan hallin käyttötarkoituksen mukaan. Ikkunoilla voidaan suojata tilaa, rajata sisään tulevan valon määrää ja peittää näkyvyyttä. Isoilla, avarilla ikkunoilla hallin ulkonäköä voidaan muuttaa ja parantaa käyttömukavuutta.

Nauhaikkunat

Nauhaikkunat

Käytännölliset Weckman-nauhaikkunat asennetaan suoraan orsiväliin ilman karmeja. Nauhaikkunoilla voidaan toteuttaa myös yhtenäisiä, näyttäviä lasiseiniä.

Nauhaikkunat sopivat yhteen myös sandwich-elementtien kanssa. Lue lisää Weckmanin sandwich-elementeistä.

Kysy lisätietoja Weckmanin asiantuntijoilta.

Katso yhteystiedot

Teräskatot

Teräshallin käytettävyyden ja näyttävyyden viimeistelee laadukas Weckman-teräskatto. Laatuluokista ja väreistä löytyy jokaiseen halliin soveltuva vaihtoehto. Eri profiileja ja värejä yhdistelemällä saadaan aikaan näyttäviä lopputuloksia.

Lukkosaumakatot

Tiilikuviokatot

Poimukatot

Konesaumakatot/rivipellit

Kattotoimitus sisältää tarvittavat listat, listojen kiinnitysruuvit ja harjatiivisteen.

Tutustu mallistoon

Lisätarvikkeet

Weckman teräshallit on suunniteltu yksityiskohtaisesti jokaista asennustarviketta myöten. Kun valitset koko paketin, voit olla varma, että halli kestää ja toimii luotettavasti ja pitkäikäisesti niin kuin pitää.

Weckman teräshallit voidaan varustaa käyttökohteen vaatimusten mukaan suunnitelluilla lisätarvikkeilla. Kaikki yksityiskohdat on mietitty toiminnallisuus ja käytettävyys edellä, yli 40 vuoden teräsrakentamisen kokemuksella.

Varmista teräshallin kestävyys ja huolehdi työturvallisuudesta valittavissa olevilla lisätarvikkeilla.

  • kattoturvatuotteet (mm. tikkaat, kattosillat, lumiesteet)
  • sadevesijärjestelmät
  • aurinkokennot ja kennojen kiinnikkeet, aurinkopaneelien kannakkeet
  • savunpoistoluukut
  • valolevyt lasikuituvahvisteisesta polyesterista (saatavilla tiettyihin Weckman-poimulevyihin)
  • antikondenssipinnoite eristämättömien hallien ja katoksien kattoihin (saatavilla tiettyihin levyprofiileihin ja -paksuuksiin)

Kysy lisätietoja Weckmanin asiantuntijoilta.

Katso yhteystiedot