PÅLITLIGA OCH SÄKRA WECKMAN TAKPAKET

Weckman är ett 100-procentigt finskägt familjeföretag och det största expertföretaget i finsk ägo som har specialiserat sig på takplåtar och -produkter. Som företag tar Weckman ansvar för sin del för det finländska samhället och dess skyldigheter.

Weckmans högkvalitativa stålplåttak har säkrat och skyddat hem i Finland och omkring världen i över 60 år. Man har alltid kunnat lita på Weckmans tak, nu och lång tid framöver.
Weckmans historia i stålkompetens sträcker sig ända till 1750-talet. Som föregångare i vår bransch utför Weckman fortgående utvecklingsarbete för våra kunders bästa. Fabrikens tekniska produktsupport hjälper och ger handledning åt monteringsföretag.
Härmed garanteras kompetensen ända fram till slutkunden.
Vi utvecklar våra produkter kontinuerligt, ser till att den övergripande kvaliteten på våra produkter även i fortsättningen alltid intar en framträdande plats vare sig det handlar om takets hållbarhet, funktionalitet eller utseende.

Weckmans expertkompanjoner inspekterar ditt taks välbefinnande ända in till yttertakets underbyggnader. Weckman levererar till ditt tak allt du behöver för takläggning, inspektion av alla takkonstruktioner, reparationsarbeten, högkvalitativa stålplåttak, monteringstillbehör, regnvattensystem och taksäkerhetsprodukter, alla monterade på plats.

FINLANDS MEST ERFARNA STÅLKOMPETENS

Weckmans första smedsprodukter tillverkades för nästan 300 år sedan.
Stålförädlingsfärdigheter som överförts från en generation till nästa är numera synliga på tiotusentals tak och väggar. Produktutbudet av kvalificerade personer med breda kunskaper omfattar även bärande ytter- och undertakskonstruktioner, skräddarsydda stålhallar och välkända Weckman-traktorsläpvagnar.
Tillverkningen av traktorsläpvagnar påbörjades redan på 1950-talet, tillverkningen av stålplåttak på det följande decenniet.
Tillverkningen av hallar med stålstomme påbörjades i början av 1980-talet.

Weckmans kvalitet säkerställs genom tillverkning enligt ISO9001 kvalitetssystemet. Du känner igen kvaliteten på grund av CE-märkningen, eftersom alla våra stålprodukter uppfyller kraven i SFS-EN 14783:2006 och SFS-EN 1090-1:2009+A1:2011 standarder. Var och en av våra anställda har internaliserat vårt mål att behålla arbetskvaliteten hög och felfri.

WECKMAN TÅL OCH HÅLLER UT

WECKMANS kvalitetsklasser är ett tecken på kvalitet, hållbarhet och lång livslängd. Välj den lämpligaste takprofilen och kvalitetsklassen.
Med WECKMANS takmonteringstillbehör, taksäkerhet och regnvattensystem garanterar du ett högkvalitativt slutresultat.

WECKMAN PREMIUM 50

WECKMAN Premium 50 är det bästa valet för ditt tak, när du vill ha mäktighet och hållbarhet.

• Teknisk garanti 50 år

• Garanti på färgbeläggningen 20 år

WECKMAN STANDARD 40

WECKMAN Standard 40 är ett mycket hållbart och kvalitativt alternativ för alla tak.

• Teknisk garanti 40 år

• Garanti på färgbeläggningen 15 år

WECKMAN ECONOMY 30

WECKMAN Economy 30 är det rätta valet när du kräver av beläggningen pålitlig hållbarhet till ett förmånligt pris.

• Teknisk garanti 30 år

• Garanti på färgbeläggningen 10 år

EN FÄRDIGGJORD TAKENHET

Takrenoveringen kan man väl lova att bli gjord på två dagar.
Men, vill du att ditt tak blir färdigt på två dagar eller vill du att taket renoveras omsorgsfullt?
Weckman är en ansvarsfull takleverantör vars tillförlitliga monteringspartners är medvetna om, att en överdriven hastighet i monteringsarbetet kan vara en risk för välbefinnandet av ditt tak eller din byggnad.

Kontakta en monteringspartner på den här länken. Yrkeskunniga partners inspekterar yttertaket och dess underkonstruktion i ditt hus och kartlägger potentiella skador och problempunkter. Du får ett hållbart anbud med fast pris angående renoveringen av ditt tak.
Du kan utan oro överlämna renoveringen av ditt tak för att bli åtgärdad av proffs och njuta av de kommande årtionden med tillförsikt.
Också värdet på ditt hem ökar, när du sköter väl dess viktigaste strukturer och väljer Weckmans monteringspartner till leverantör av ditt takrenoveringsarbete.

 

KONDITIONSKARTLÄGGNING AV GAMMALT TAK

ETT GRUNDLIGT GENOMFÖRT TAKARBETE

EN ANSVARSFULL TAKBYGGARE

WECKMAN MONTERINGSSERVICE