LUOTETTAVAT JA VARMAT WECKMAN KATTOPAKETIT

Weckman on sataprosenttisesti suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys ja suurin suomalaisessa omistuksessa oleva kattopeltien ja –tuotteiden asiantuntijayritys. Yrityksenä Weckman kantaa vastuun omalta osaltaan suomalaisesta yhteiskunnasta ja sen velvoitteista.

Weckmanin, korkealuokkaiset peltikatot ovat turvanneet ja suojanneet koteja Suomessa ja maailmalla yli 60 vuoden ajan. Weckmanin kattoihin on voinut luottaa aina, nyt ja pitkälle tulevaisuuteen.  Weckmanin teräsosaamisen juuret ulottuvat aina 1750-luvulle. Alan edelläkävijänä teemme jatkuvaa tuotekehitystyötä asiakkaidemme parhaaksi. Tehtaan tekninen tuotetuki auttaa ja opastaa asennusliikkeitä. Tällä voimme taata osaamisen aina loppuasiakkaalle asti. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, pidämme huolen että tuotteidemme kokonaislaatu on myös jatkossa aina kärkisijalla, olipa kysymys katon kestävyydestä, toimivuudesta tai ulkonäöstä.

Weckman-asiantuntijakumppanit tarkastavat kattosi hyvinvoinnin vesikaton alarakenteita myöten. Weckman toimittaa katollesi kaiken mitä kattokonaisuuteen tarvitaan, kaikkien kattorakenteiden tarkastuksen, korjaustyöt, laadukkaat peltikatteet, asennustarvikkeet, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet kaikki paikalleen asennettuna.

SUOMEN KOKENEINTA TERÄSOSAAMISTA

Ensimmäiset Weckmanin seppätuotteet valmistettiin lähes 300 vuotta sitten. Sukupolvelta toiselle siirtyneet teräksenkäsittelytaidot näkyvät nykyään kymmenillä tuhansilla katoilla ja seinillä. Teräksen käsittelyn moniosaajan tuotevalikoimaan kuuluvat myös kantavat vesikatto- ja aluskaterakenteet, räätälöidyt hallit ja maineikkaat Weckman traktorien peräkärryt. Traktori peräkärryjen valmistus alkoi jo 1950-luvulla, peltikatteiden valmistus seuraavalla vuosikymmenellä. Teräsrunkoisten hallien valmistus alkoi 1980-luvun alussa.

Weckman-laadun varmistaa ISO9001-laatujärjestelmän mukainen valmistus. Weckman laadun tunnistat myös CE-merkinnästä, sillä kaikki terästuotteemme täyttävät SFS-EN 14783:2006 ja SFS-EN 1090-1:2009+A1:2011 standardien vaatimukset. Jokainen työntekijämme on sisäistänyt päämäärämme pitää tekemisen laatu korkeatasoisena ja virheettömänä.

WECKMAN KESTÄÄ JA KESTÄÄ

WECKMAN laatuluokat ovat merkki laadusta, kestävyydestä ja pitkäikäisyydestä. Valitse sopivin kattoprofiili ja laatuluokka. WECKMAN kattoasennustarvikkeilla, kattoturva- ja sadevesijärjestelmillä varmistat takuulla laadukkaan lopputuloksen.

WECKMAN PREMIUM 50

WECKMAN Premium 50 on paras valinta katollesi, kun haluat näyttävyyttä ja kestävyyttä.

• Tekninen takuu 50 vuotta

• Maalipinnoitetakuu 25 vuotta

WECKMAN STANDARD 40

WECKMAN Standard 40 on erittäin kestävä ja laadukas vaihtoehto katolle kuin katolle.

• Tekninen takuu 40 vuotta

• Maalipinnoitetakuu 15 vuotta

WECKMAN ECONOMY 30

WECKMAN Economy 30 on oikea valinta, kun vaadit pinnoitteelta luotettavaa kestävyyttä edullisesti.

• Tekninen takuu 30 vuotta

• Maalipinnoitetakuu 10 vuotta

KATTO­KOKONAISUUS VALMIIKSI TEHTYNÄ

Kattoremontin voi toki luvata kahdessa päivässä. Mutta, haluatko kattosi valmiiksi parissa päivässä vai haluatko kattosi kuntoon perusteellisesti? Weckman on vastuullinen kattotoimittaja, jonka luotettavat asennusyhteistyökumppanit tiedostavat, että asennustyön liiallinen nopeus voi olla riski kattosi tai rakennuksesi hyvinvoinnille. Ota yhteys asennusyhteistyökumppaniin tästä linkistä. Ammattitaitoiset yhteistyökumppanit tarkistavat talosi vesikaton ja alusrakenteet ja kartoittavat mahdolliset vauriot ja ongelmakohdat. Saat kattoremontistasi kiinteähintaisen ja pitävän tarjouksen. Voit huoletta jättää kattoremonttisi ammattilaisten hoidettavaksi ja nauttia tulevista vuosikymmenistä luottavaisin mielin. Ja kotisi arvokin nousee, kun pidät sen tärkeimmistä rakenteista huolta ja valitset kattoremonttisi toimittajaksi Weckmanin asennusyhteistyökumppanin.

VANHAN KATON
KUNTOKARTOITUS

PERUSTEELLISESTI
KATTO KUNTOON

VASTUULLINEN
KATONRAKENTAJA

WECKMAN
ASENNUSPALVELU