Stålhallar för olika användningssyften
med över 50 års erfarenhet

När man behöver rymliga inomhusutrymmen för industri, lagring och hobbyverksamhet som kan tas i bruk snabbt är Weckman-hallen en modern lösning. Weckman-hallens flexibla och trygga stålstomme av hög kvalitet är designad för finländska förhållanden och erbjuder effektivt nyttjande av hallen för olika användningsbehov. Vi levererar hallar som är dimensionerade enligt kundens behov, från små skyddstak för maskiner till stora industrihallar.

Tack vare vår mångsidiga erfarenhet av stålbygge kan vi garantera hög kvalitet från planering till montering. Weckman-hallarna har redan betjänat olika användningsbehov i 50 års tid. När du väljer en stålhall får du en flexibel byggnad som betjänar din affärsverksamhets olika användningsbehov. 

Begär offert för en hall

Industrihallar

Jordbrukshallar

Hallar för företagsverksamhet

Uppvärmda och kalla hallar efter användningsändamål

Moderna, prefabricerade hallar med stålstomme lämpar sig som lager, maskinhall, företagsanvändning som produktionshall (exempelvis verkstad, lackeringsverkstad), djurstall, häststall och manege. Du kan också välja en kombination av uppvärmd och kall hall. Vi bygger hallar och skyddstak av högkvalitativ stål med decennier av erfarenhet. Tack vare de högkvalitativa sandwichpanelerna kan hallens värmeisoleringen genomföras samtidigt med de inre och yttre ytorna, vilket påskyndar installationen. De prefabricerade hallarna kan skräddarsys efter individuella behov. Du kan välja till exempel skjutdörrar, fönster och vid behov ytbehandling. Väggarna kan även bekläs med träpaneler.

Värmeisolerade hallar

Tack vare elementen får du snabbt värmeisolerade inre och yttre ytor. Utmärkt som produktionshall.

Ta del av våra modeller Ladda ner broschyren

Kalla hallar

En trygg, prefabricerad hall som lämpar sig för finländska förhållanden

Ta del av våra modeller

Skärmtak och maskinskydd

Skyddar maskiner och utrustning eller används som lager

Ta del av våra modeller

Lösdriftsstall

En trygg och fungerande lösning som djurstall på lantbruk

Ta del av våra modeller

Maneger

Snygga maneger av hög kvalitet

Ta del av våra modeller

Maskinhallar

Vårt sortiment av maskinhallar erbjuder ett brett utval av maskinhallar i olika storlek för förvaring av utrustning.

Ta del av våra modeller

Specialhallar

Snygga skräddarsydda hallar för olika slags verksamhet

Ta del av våra modeller

Så väljer du en lämplig hall

Vilka faktorer påverkar valet av en lämplig stålhall? Vilka är principerna för bra design? Vi identifierade 10 goda skäl att välja en Weckman-hall.

Läs mer Begär offert för en hall

Hallen levereras som produktpaket eller monterad med önskat leveransinnehåll

Leveransinnehållet kan överenskommas efter behov, även som nyckelfärdig lösning. Helhetsleveransen omfattar allt från grundläggningsarbetet till montering av stålhallen.

För yrkesfolk

Vi betjänar byggfirmor, entreprenörer och företag inom industri- och servicebranschen genom att leverera bärande stålkonstruktioner, hallar och fasader för byggnader. Våra experter hjälper gärna arkitekter, byggplanerare och tekniska planerare redan i designskedet för olika projekt. Våra experter har tillgång till planeringsprogrammen Optimi för bärande korrugerade skivor och HC-45 för fogskivor.

Läs mer Begär offert för en hall

Kompetens inom stålbranschen sedan år 1750

De första Weckman-produkterna såg dagens ljus redan på 1700-talet till följd av smedverksamhet. Med Weckmans stålkompetens framställs de hållbaraste taken och väggarna, bärande konstruktioner och mellanbottnar, hallar och traktorsläpvagnar.

Garanterat hög kvalitet

Läs mer