X
Sulje
WECKMAN STEEL

Helhetsleverans

ALLT FÖR TAKET FRÅN WECKMAN

WECKMANS GARANTERAT KOMPATIBLA TAKTILLBEHÖR GÖR DITT TAK TILL EN SÄKER HELHET

Oavsett om det gäller att reparera ett gammalt eller bygga ett nytt tak, järnhandelns fackmän råder dig om valet av stålplåttak och tillbehör som är lämpliga för din taktyp.
Du får allt stöd för förverkliga det rätta taket.
Takleveransen omfattar underlagskonstruktionerna, stålplåttaksmaterialen och skräddarsydda monteringstillbehören, regnvattensystemen och taksäkerhetsprodukterna.
Komponenterna i Weckmans produktpaket är ett resultat av innovativt utvecklingsarbete.
Funktionsdugligheten hos varje del är noggrant genomtänkta för att säkerställa takets bästa funktion, hållbarhet och imponerande utseende.

DET PERFEKTA TAKET – FÄRDIGT MONTERAT

Weckman har Finlands största nätverk av takexperter. Du kan välja en takexpert för ditt takprojekt här.  Weckmans montörpartner är erfarna företag vars monteringsarbete i kombination med Weckmans monterings-, regnvatten- och taksäkerhetsprodukter ger ditt tak en garanterad hållbarhet på 30, 40 eller till och med 50 år. Takrenoveringen utförs snabbt och på ett kvalitetsmässigt korrekt sätt av proffs som lämnar ditt tak och din gård i städat och prydligt skick.
Allt avfall som uppstår i samband med renoveringen återvinns i enlighet med reglerna.

Vill du få ditt tak renoverat på två dagar?

Yttertaket kan bytas på två dagar, men en grundlig takrenovering kan inte genomföras så snabbt.
Weckmans expertpartner ser till att även konstruktionerna under yttertaket renoveras så att fukt eller röta inte blir kvar under det nya yttertaket.
Du får ett tätt och hållbart tak med konstruktioner i gott skick.

WECKMANS TRANSPORTTJÄNST – TRANSPORT, RÅDGIVNING OCH SERVICE

När du väljer Weckman som leverantör av ditt stålplåttak får du allt du behöver från ett och samma ställe.
Weckmans egna fordon och förare ser till att materialet till ditt tak transporteras till rätt plats i rätt tid i enlighet med vad som avtalats.
Våra serviceinriktade förare har även grundläggande kunskaper om produkterna och hur de bör hanteras och förvaras.

DITT NYA TAK ÄR KLART

Ditt tak blir klart enligt den avtalade tidtabellen.
Slutresultatet är imponerande, och vi lämnar ditt tak och din gård i städat och prydligt skick. Entreprenören ser till att det avfall som uppstår vid renoveringen återvinns på rätt sätt. Den ansvariga mästaren granskar slutresultatet och ger dig ett överlämningsintyg och underhållsanvisningar för ditt tak.