KAIKKI KATOLLE WECKMANILTA

WECKMANIN TAATUSTI YHTEENSOPIVAT KATTOVARUSTEET TEKEVÄT KATOSTASI VARMAN KOKONAISUUDEN

Olipa kysymyksessä vanhan katon korjaaminen tai uuden rakentaminen, rautakaupan ammattilaiset neuvovat sinua kattotyyppiisi soveltuvan peltikatteen ja lisätarvikkeiden valinnassa. Saat kaiken tuen oikean katon toteuttamiseen. Kattotoimitus sisältää aluskaterakenteet, peltikatemateriaalit ja niihin räätälöidyt asennustarvikkeet, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet. Weckman-tuotepaketin komponentit ovat innovatiivisen kehitystyön tulosta. Jokaisen osan toiminnallisuus on tarkkaan mietitty katon parhaan toiminnan, kestävyyden ja näyttävän ulkonäön takaamiseksi.

HALUATKO KATTOREMONTIN KAHDESSA PÄIVÄSSÄ?

Katteen vaihdon voi luvata kahdessa päivässä – perusteellista kattoremonttia ei tehdä niin lyhyessä ajassa. Weckman kattoasiantuntija -kumppani pitää huolen että myös vesikaton alle jäävät rakenteet toteutetaan niin, ettei kosteutta tai lahoavia rakenteita jää uuden vesikaton alle. Saat tiiviin ja kestävän vesikaton alusrakenteita myöten.

WECKMAN KULJETUSPALVELU – KULJETTAA, NEUVOO JA PALVELEE

Valitessasi Weckmanin peltikatetoimittajaksesi saat kaikki tarvittavat tuotteet yhdestä paikasta. Weckmanin oma kuljetuskalusto ja omat kuljettajat huolehtivat kattomateriaalit oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan sovitusti. Asiakaspalveluhenkiset kuljettajamme hallitsevat myös perustiedot tuotteista, tuotteiden käsittelystä ja säilytyksestä.

Pyydä tarjous kattoremontista