KATTOREMONTTI SUUNNITTEILLA?
KAIKKI KATOLLE WECKMANILTA

WECKMANIN TAATUSTI YHTEENSOPIVAT KATTOVARUSTEET TEKEVÄT PELTIKATOSTASI VARMAN KOKONAISUUDEN

Olipa kattoremontissa kysymys vanhan katon korjaaminen tai uuden rakentaminen, rautakaupan ammattilaiset neuvovat sinua kattotyyppiisi soveltuvan peltikatteen ja lisätarvikkeiden valinnassa. Saat kaiken tuen oikean kattoremontin toteuttamiseen. Peltikattotoimitus sisältää aluskaterakenteet, kattopeltimateriaalit ja niihin räätälöidyt asennustarvikkeet, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet. Weckman-peltikaton komponentit ovat innovatiivisen kehitystyön tulosta. Jokaisen osan toiminnallisuus on tarkkaan mietitty katon parhaan toiminnan, kestävyyden ja näyttävän ulkonäön takaamiseksi.

HALUATKO KATTOREMONTIN KAHDESSA PÄIVÄSSÄ?

Kattopeltien vaihdon voi luvata kahdessa päivässä – perusteellista kattoremonttia ei tehdä niin lyhyessä ajassa. Weckman kattoasiantuntija -kumppani pitää huolen että myös vesikaton alle jäävät rakenteet toteutetaan niin, ettei kosteutta tai lahoavia rakenteita jää uuden vesikaton alle. Saat tiiviin ja kestävän peltikaton alusrakenteita myöten.

VALITSE WECKMAN KULJETUSPALVELU KATTOREMONTTIISI – KULJETTAA, NEUVOO JA PALVELEE

Valitessasi Weckmanin peltikatetoimittajaksesi saat kaikki tarvittavat tuotteet yhdestä paikasta. Weckmanin oma kuljetuskalusto ja omat kuljettajat huolehtivat kattomateriaalit oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan sovitusti. Asiakaspalveluhenkiset kuljettajamme hallitsevat myös perustiedot tuotteista, tuotteiden käsittelystä ja säilytyksestä. Näin varmistat kattoremonttisi onnistumisen.

Pyydä tarjous kattoremontista