Katto on kotisi tärkein suoja

Katon kunnolla on ratkaiseva merkitys rakennuksen pitkälle elinkaarelle. Vesikatto tulee tarkastuttaa säännöllisesti ja tarvittaessa vaihtaa kestävään teräskatteeseen varmistaaksesi parhaan mahdollisen suojan kodillesi. Katto jää omistajaltaan liian usein oman onnensa varaan. Vuotava katto lahottaa rakenteita nopeasti, mikä puolestaan kasvattaa korjauskustannuksia. Kun teet kattoremontin ajoissa, vältyt kosteus- ja lahovaurioilta ja huolehdit perheesi terveydestä sekä viihtyvyydestä. Olethan tietoinen, että vahingon sattuessa vakuutusyhtiölle on osoitettava, että katto on huollettu ohjeiden mukaisesti, eikä vahinko johdu huollon tai tarkastuksen laiminlyönnistä.

Lue lisää kattoremontista

Täydellinen katto – valmiiksi asennettuna

Weckman kattoremontti – ja asennusliike yhteistyökumppaneiden verkosto on Suomen laajin. Valitse Weckman-kattoasiantuntija kumppani alla olevasta linkistä.

Kattoasiantuntijat

Kattoremontin ammattilaiset

Weckman kumppanit ovat koulutettuja ja kokeneita yrityksiä, joiden asentamille Weckman teräskatteille myönnetään 30, 40, tai jopa 50 vuoden tekninen käyttöikäluokka. Asentajakumppanimme ovat huippuammattilaisia ja toteuttavat kattoremontin laadullisesti oikein, nopeasti ja työn jälki on siistiä niin katolla kuin pihalla. Urakan viimeistelynä rakennusjätteet kierrätetään asianmukaisesti. Täydelliseen Weckman kattopakettiin kuuluvat testatut ja yhteensopivat kattotarvikkeet, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmä.

Kokonaistoimitus