Katto on kotisi tärkein suoja

Katon kunnolla on ratkaiseva merkitys rakennuksen pitkälle elinkaarelle. Vesikatto tulee tarkastuttaa säännöllisesti ja tarvittaessa vaihtaa kestävään peltikatteeseen varmistaaksesi parhaan mahdollisen suojan kodillesi. Katto jää omistajaltaan liian usein oman onnensa varaan. Vuotava katto lahottaa rakenteita nopeasti, mikä puolestaan kasvattaa korjauskustannuksia. Kun teet kattoremontin ajoissa, vältyt kosteus- ja lahovaurioilta ja huolehdit perheesi terveydestä sekä viihtyvyydestä. Olethan tietoinen, että vahingon sattuessa vakuutusyhtiölle on osoitettava, että katto on huollettu ohjeiden mukaisesti, eikä vahinko johdu huollon tai tarkastuksen laiminlyönnistä.

Pyydä tarjous kattoremontista Ohjeet kattoremontin toteutukseen

Täydellinen peltikatto – valmiiksi asennettuna

Weckman kattoremontti – ja asennusliike yhteistyökumppaneiden verkosto on Suomen laajin. Valitse Weckman-kattoasiantuntija kumppani alla olevasta linkistä.

Kattoasiantuntijat

Kattoremontin ammattilaiset

Weckman kumppanit ovat koulutettuja ja kokeneita yrityksiä, joiden asentamille Weckman peltikatteille myönnetään 30, 40, tai jopa 50 vuoden tekninen käyttöikäluokka. Asentajakumppanimme ovat huippuammattilaisia ja toteuttavat kattoremontin laadullisesti oikein, nopeasti ja työn jälki on siistiä niin katolla kuin pihalla. Urakan viimeistelynä rakennusjätteet kierrätetään asianmukaisesti. Täydelliseen Weckman kattopakettiin kuuluvat testatut ja yhteensopivat kattotarvikkeet, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmä.

Peltikaton kokonaistoimitus

Kattoremontin hinta

Kattoremontin hinta voi vaihdella huomattavasti monista eri tekijöistä riippuen, kuten katon koon, katon muodon ja kaltevuuden, käytettävän katto materiaalin ja korjausten laajuuden sekä kohteen sijainnin mukaan. Myös alueen työvoimakustannukset, urakkamalli ja markkinahinnat vaikuttavat kattoremontin kokonaiskustannukseen.

Yleisesti ottaen kattoremontin hinta voi vaihdella muutamasta tuhannesta eurosta useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin. Esimerkiksi pelkkä kattopeltien vaihto voi maksaa muutamia tuhansia euroja, kun taas laajempi kattoremontti, joka sisältää kattorakenteiden korjausta tai uusimista, eristystä, tuuletusta ja erilaisten kattomateriaalien vaihtoa, voi maksaa selvästi enemmän.

Kattoasiantuntijat

Kuinka paljon kattoremontti maksaa?

Kattoremontin hinta muodostuu mm. seuraavista valinnoista.

  • Katon materiaali, valittu kattopelti
  • Katon kaltevuus
  • Katon pinta-ala
  • Läpiviennit ja muut katon yksityiskohdat
  • Suoritettavat työt ja urakkamalli (korjataanko pohja, tehdäänkö lisäeristystä)
  • Sadevesijärjestelmä, kattoturvavarusteet sekä muut lisävarusteet

Yleisesti ottaen peltikaton asennuksen hinta voi vaihdella noin 50–130 euroa neliöltä. Tämä hinta sisältää yleensä peltikaton materiaalikustannukset, työvoimakustannukset, asennustarvikkeet ja mahdolliset kuljetuskustannukset.

Pyydä tarjous kattoremontista
Weckman kattoremontti peltikatolle teräskatteelle

Kattoremontin tilaaminen

Kattoremontin kohteet ovat yksilöllisiä. Kyseessä voi olla kokonaan uuden katon rakentaminen tai vanhan katon korjaaminen.

Oikeiden valintojen tekemisessä on suositeltavaa tukeutua ammattilaisen apuun, joka osaa suositella hyviä kattopelti vaihtoehtoja ja ymmärtää alan standardeja sekä määräyksiä.

Pyydä Weckman asentajakumppanilta arvio kattoremontista, jotta juuri sinun kattosi yksityiskohdat ja kohteen vaatimukset tulee huomioitua.

Kattoasiantuntijat

Pyydä tarjous peltikatosta tai kattoremontista

Kattoremontti tarjouspyyntö (2023)

Kohteen tiedot

Yhteystiedot

Kattoremontin tekijät koko Suomeen

Valitse maakunta

Satakunta Pori Rauma Ulvila Kankaanpää Eura
Etelä-Karjala Lappeenranta Imatra Ruokolahti Parikkala
Etelä-Savo Mikkeli Savonlinna Pieksämäki Mäntyharju
Kymenlaakso Kotka Kouvola Hamina Miehikkälä
Uusimaa Helsinki Espoo Vantaa Järvenpää Kerava
Kanta-Häme Hämeenlinna Riihimäki Forssa
Päijät-Häme Lahti Hollola Heinola Nastola Orimattila
Pirkanmaa Tampere Nokia Ylöjärvi Kangasala Lempäälä
Keski-Suomi Jyväskylä Jämsä Äänekoski Laukaa Muurame
Etelä-Pohjanmaa Seinäjoki Kurikka Ilmajoki Lapua Kauhajoki
Pohjanmaa Oulu Vaasa Seinäjoki Pietarsaari
Keski-Pohjanmaa Kokkola Kannus
Pohjois-Pohjanmaa Oulu Raahe Ylivieska Kuusamo Muhos
Pohjois-Karjala Joensuu Lieksa Nurmes Kitee Outokumpu
Pohjois-Savo Kuopio Varkaus Iisalmi Siilinjärvi Suonenjoki
Kainuu Kajaani Vuokatti Kuhmo Ämmänsaari Suomussalmi