Teräshallin valinta ja rakentaminen

Hallirakennuksen mallin valinnassa ja rakenteen suunnittelussa on huomioitava erilaisia vaatimuksia. Käyttötarkoitus määrää suunnittelun lähtökohdat, mutta myös tulevaisuuden suunnitelmat on hyvä ottaa jo alkuvaiheessa huomioon. Apunasi on teräsrakentamisen asiantuntijoita ja ammattilaisia, joilta saat vinkkejä ja lisätietoja.

Pyydä tarjous hallista

Sopivan teräshallimallin valinta ja suunnittelun lähtökohdat

Ota yhteyttä Weckmanin halliasiantuntijoihin, kun suunnittelet hallin rakentamista ja muuntamista muuttuneisiin tarpeisiin.

Katso yhteystiedot Pyydä tarjous hallista

10 syytä valita Weckman-teräshalli

Weckman teräshallien suunnittelu erikoishallit

Weckmanin teräshallit soveltuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin ja halli suunnitellaan käyttötarpeen mukaan.Teräshalli sopii varastoksi, liiketilaksi, konehalliksi, korjaamotilaksi, eläinrakennukseksi, hevostalliksi ja maneesiksi.

Weckman halleilla on nopea toimitusaika.

Teräs on ympäristöystävällinen rakennusmateriaali, koska se on 100-prosenttisesti kierrätettävää. Teräshallin tekninen käyttöikä on vähintään 50 vuotta, joten se on pitkäaikainen investointi.

Teräselementeistä rakennettu halli voidaan helposti muuntaa eri käyttötarkoitukseen tai purkaa osiin ja jälleenmyydä tai pystyttää toiseen paikkaan helpommin kuin esim. puusta valmistettu. 

Hallin mitoitus voidaan suunnitella käyttötarkoituksen mukaan. Weckmanin teräsorret mahdollistavat pitkät jännevälit, joten myös hallin pitkälle seinälle voi sijoittaa leveitä oviaukkoja isoillekin koneille. Jos käyttötarpeet muuttuvat myöhemmin, hallia voi muuntaa tai laajentaa kätevästi.

Halli voidaan suunnitella niin että hallitila on käytettävissä lattiasta kattoon. 

Teräshalli voi olla kokonaan ns. kylmä (lämpöeristämätön) tai lämmin (lämpöeristetty) – tai se voi käyttötarkoituksen vaatiessa olla myös näiden yhdistelmä.

Hallin pystytys on nopeaa, koska kaikki teräselementit toimitetaan asennusvalmiina ja asennetaan ruuvilitoksilla. Myös seinä- ja kattoelementien asennus sujuu vauhdikkaasti, koska niissä on valmiit sisä- ja ulkopinnat. Kokonaisuus viimeistellään Weckman-asennustarvikkeilla ja listoilla.

Voit valita käyttötarpeeseesi sopivat ovet ja ikkunat, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät myös saatavissa. 

Teräsosaamisemme on vertaansa vailla. Suomen olosuhteisiin suunniteltuja Weckman-halleja on valmistettu jo yli 50 vuoden ajan. Rakenteiden asianmukaisen laadun takaavat Euronormien mukainen suunnittelu ja EN 1090 -sertifioitu valmistus.