Konehalli kaluston säilytykseen

Weckman konehallit tarjoavat perinteiseen kaluston säilytykseen laajan valikoiman erikokoisia konehalleja. Konehalliin saat työkoneet, maatalouskonet ja muut koneesi katon alle säältä suojaan. Konehallit voidaan toteuttaa vakio kattokulmalla tai räätälöitynä halutulla kattokulmalla korkeampaa varastointitilaa tarvittaessa. Weckman konehallit sopii maatalouden ja metsätalouden tarpeisiin ja toimivat myös varastotilana. Konehalleihin on saatavissa laaja lisävarustevalikoima ja toimituskokonaisuuteen saa mukaan perustukset, ovet, ikkunat, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.

Weckman eristämätön (ns. kylmä) halli sopii konehalliksi kohteisiin, joissa lämmintä hallitilaa ei välttämättä tarvita.

Lämpöeristetyt konehallit

Weckman lämpöeristetty WSE-halli mahdollistaa toimivat tilat mm. konehalleiksi, harrastetiloiksi, pienyritystiloiksi, urheiluhalleiksi, pesuhalleiksi, pesuhalleiksi, eläinsuojiksi ja varastotiloiksi kokonaan tai osittain lämpöeristettynä.

Kylmät konehallit Lämpöeristetyt konehallit

Edut ja hyödyt

Enemmän tilaa säilyttämiselle

Weckman konehallit vastaavat kasvavaan tilantarpeeseen tilakokojen ja käytettävien työkoneiden kasvaessa. Leveämmät hallit voidaan toteuttaa välipilareilla. Konehallin korkeutta on mahdollista lisätä tarpeen mukaan.

Suunniteltu vaativaan käyttöön

Konehalli voidaan suunnitella isoille kehäväleille ja leveille oviaukoille. Hallin päätyihin on mahdollisuus saada koko päädyn levyiset ovet.

Kestävä ja käytännöllinen

Weckman konehallien turvallisuus pohjautuu Weckmanin vuosikymmenien kokemukseen rakentamisesta Suomen vaativiin lumisiin oloihin. Hallien suunnittelun perustana on aina 50 vuoden elinkaari ajattelu.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Weckmanin halliasiantuntijoihin, joilta saat neuvoja tarpeeseesi sopivan teräshallin valinnassa ja suunnittelussa.

  • Maatalouden konehallit
  • Metsätalouden konehallit
  • Konehallit työkoneille
KATSO YHTEYSTIEDOT PYYDÄ TARJOUS HALLISTA