Miksi Weckman Steel?

1. Sinä vaikutat: Weckmanilla sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Olet osana luomassa uusia kokonaisuuksia tulevaisuuden asiakastarpeisiin.

2. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mistä pidät ja missä olet hyvä sekä näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä ja me haluamme olla sitä myös sinulle. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

3. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä, jonka luomme yhdessä.

Tule siis mukaan vaikuttamaan tulevaisuuden perävaunu- ja halliratkaisuihin ja lähetä tiedot itsestäsi sähköpostilla juha.weckman@weckmansteel.fi

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, lisätietoja antavat hallituksen puheenjohtaja Juha Weckman p. 044 7837 226.

Yrityksestä

Weckman Steel Oy on 1962 perustettu perheyritys ja osaamisemme teräksen jatkojalostuksen ammattilaisina on siirtynyt isältä pojalle jo kahdeksassa sukupolvessa. Päätuoteryhmät ovat teräshallit, traktoriperävaunut sekä teräskatteet, jossa olemme suurin suomalaisessa omistuksessa oleva asiantuntijayritys . Tunnetuimmat tuotemerkit ovat Tuhti-teräshallit ja Tuhti-traktoriperävaunut sekä Terästiili- ja Progantti-teräskatteet. Työllistämme tällä hetkellä 100 työntekijää Vierumäen ja Iisalmen tehtaillamme. Weckman Groupiin kuuluvat lisäksi Orima-Tuote Oy Orimattilassa, Esco As Virossa sekä JHW-Profiles GmbH Saksassa. ”

OTA YHTEYTTÄ JA JÄTÄ TIETOSI

    Minua kiinnostaa

    MyyntiMarkkinointiSuunnitteluTuotanto

    Liitä CV