Miksi Weckman Steel?

1. Sinä vaikutat: Weckmanilla sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Olet osana luomassa uusia kokonaisuuksia tulevaisuuden asiakastarpeisiin.

2. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mistä pidät ja missä olet hyvä sekä näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä ja me haluamme olla sitä myös sinulle. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

3. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä, jonka luomme yhdessä.

Yrityksestä

Weckman Steel Oy on 1962 perustettu perheyritys ja osaamisemme teräksen jatkojalostuksen ammattilaisina on siirtynyt isältä pojalle jo kahdeksassa sukupolvessa. Päätuoteryhmät ovat hallit, traktoriperäkärryt sekä teräskatteet, jossa olemme suurin suomalaisessa omistuksessa oleva asiantuntijayritys . Tunnetuimmat tuotemerkit ovat Tuhti-hallit ja Tuhti-traktoriperäkärryt sekä Terästiili- ja Progantti-peltikatteet. Työllistämme tällä hetkellä 100 työntekijää Vierumäen ja Iisalmen tehtaillamme. Weckman Groupiin kuuluvat lisäksi Orima-Tuote Oy Orimattilassa, Esco As Virossa sekä JHW-Profiles GmbH Saksassa. ”

Rekrytointi

Ota yhteyttä ja jätä yhteystietosi

Minua kiinnostaa