Weckman on ammattirakentajan kumppani

Kun haluat varmaa, kokenutta ja osaavaa teräskattorakentamisen asiantuntemusta, ota yhteys Weckmaniin. Olemme ansainneet ammattilaisten luottamuksen valmistamalla kestäviä, laadukkaita ja viimeistellyn ulkonäön teräskatteita jo 60 vuoden ajan.

Asiakkaitamme ovat pienet ja suuret rakennusliikkeet ja -urakoitsijat, teollisuus- ja muut yritykset sekä julkiset toimijat. Weckman-teräskatetuotteita käytetään kaikessa kattorakentamisessa.

Teräs on ympäristöystävällinen rakennusmateriaali, koska se on 100-prosenttisesti kierrätettävää ja sitä valmistetaan yhä enemmän hiilineutraalisti.
Teräs on materiaalina kestävä ja kevyt. Oikein käytettynä se takaa valmiille katolle pitkän käyttöiän.
Pintakäsitelty teräsrakenne ei myöskään eritä eikä ime epäpuhtauksia tai kosteutta.

 

Kysy lisätietoja

Greencoat® maalipinnoitetut teräkset

Meiltä saat markkinoiden ympäristötietoisimmat GreenCoat®-tuotteet. Niissä käytetään biopohjaista pinnoitetta, jossa perinteinen fossiilinen öljy on korvattu pohjoismaisella rapsiöljyllä.

Tämä ainutlaatuinen ja patentoitu ratkaisu pienentää rakennusten ympäristöjalanjälkeä merkittävästi. GreenCoat®-tuotteet täyttävät REACH-asetuksen ja useiden ympäristösertifikaattien vaatimukset. Lisäksi niissä käytetty laatuteräs on 100% kierrätettävää.

Pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin suunnitellut Greencoat-pinnoitteet kestävät erittäin hyvin korroosiota, UV-säteilyä sekä naarmuja. Greencoat-pinnoitetulla teräksellä on jopa 50 vuoden tekninen takuu. Greencoat-pinnoitteen esteettisille ominaisuuksille takuu on 25 vuotta. Katso Greencoat-pinnoitteiden värit tästä.

Nopeat toimitukset koko maahan

Tehtaamme Heinolan Vierumäellä ja Iisalmessa takaavat nopeat ja kustannustehokkaat toimitukset koko maahan. Tehtaan oma teräskatetuotteiden kuljettamiseen suunniteltu kuljetuskalusto varmistaa turvallisen ja oikea-aikaisen toimituksen ja projektiesi aikataulujen pitävyyden. Tuotteiden katolle nosto on mahdollista erikoisjärjestelyin.

Tuotepaketilla varmasti yhteensopivat tuotteet

Weckman tuotteiden helppo ja nopea asennus perustuu loppuun asti mietittyihin tuotepaketteihin. Valitsemalla tuotepakettitoimituksen saat varmuudella yhteensopivat listat, tiivisteet, kiinnikkeet ja läpiviennit.

Markkinoiden kattavin peltikatevalikoima

Meiltä saat markkinoiden kattavimman peltikatevalikoiman. Uutuutena tuotevalikoimassamme on maarakentajien tarpeisiin suunniteltu teräsarinalevy Weckman GEO-45, jolla saadaan parannettua kaivantojen pohjien kantavuutta.

Kysy lisätietoja

Tutustu kattopelti tuotteisiin:

autamme myös suunnittelussa

Arkkitehtejä ja teknisiä suunnittelijoita palvelemme myös olemalla tarvittaessa mukana projektien suunnitteluvaiheessa. Käytä suunnittelutyöhön Weckman suunnitteluohjeita- sekä ohjelmia.

Aineistopankista löydät kaikki Weckmanin esitteet, asennusohjeet, dimensiotiedot, suoritustasoilmoitukset, huolto-ohjeet sekä takuutodistukset.