X
Sulje
WECKMAN STEEL

Ammattirakentajille

WECKMAN ON VAHVA AMMATTI­RAKENTAMISEN KUMPPANI

Kun haluat varmaa, kokenutta ja osaavaa kattorakentamisen asiantuntemusta, ota yhteys Weckmaniin. Tarjoamme markkinoiden kattavimman teräskatevalikoiman. Valittavana on yli 200 vaihtoehtoa kaikkeen kattorakentamiseen. Olemme ansainneet ammattilaisten luottamuksen valmistamalla kestäviä, helppohoitoisia, laadukkaita ja viimeistellyn ulkonäönteräskatteita jo 60 vuoden ajan.

Valikoimassa tiilikuvio-, lukkosauma- ja poimulliset katelevyt.  Itsekantavat poimukatelevyt sekä rivirainat konesaumakatoille ovat ammattilaisen valinta. Valmistamme kantavia teräsrakenteita järeämpään vesikatto- ja runkorakentamiseen.

Asiakkaitamme ovat pienet ja suuret rakennusliikkeet ja -urakoitsijat, teollisuus- ja muut yritykset sekä julkiset toimijat.  Weckman-teräsrakenteita käytetään rivitalojen ja kerrostalojen kattorakentamisessa, markettien, myymälöiden ja kauppakeskusten sisä- ja ulkorakennusten, sairaaloiden, kirkkojen, seurakuntakeskusten ja muiden suurten rakennusten uusien kattojen tai kattoremonttien toteuttamisessa.

Arkkitehtejä ja teknisiä suunnittelijoita palvelemme olemalla tarvittaessa mukana projektien suunnitteluvaiheessa. Käytä suunnittelutyöhön kantavien rakenteiden Optimi-suunnitteluohjelmaa ja HC-liittolevyjen suunnitteluohjelmaa.

Uutuutena Weckman tarjoaa maanrakennukseen teräsarinalevyä Weckman GEO-45, jolla saadaan parannettua kaivantojen pohjien kantavuutta. Lue lisää…