Yli 200 peltikatto vaihtoehtoa

Weckman tarjoaa markkinoiden kattavimman peltikatevalikoiman. Valittavana on yli 200 vaihtoehtoa kaikkeen kattorakentamiseen. Peltikaton kestävyys, helppohoitoisuus, laatu sekä viimeistelty ulkonäkö ovat meille kunnia-asia, johon voit luottaa säällä kuin säällä. Saatavilla ovat tiilikuviolevyt, lukkosaumakate, konesaumakaton riviraina, suoraprofiiliset poimulevyt sekä itsekantavat poimulevyt. Laajasta väri- ja pinnoitevalikoimasta löytyy oma suosikki jokaiseen makuun. Peltikatteita saatavana 30-, 40- ja jopa 50-vuoden laatuluokituksella. Valitse taloosi sopiva peltikatto Weckmanin laajasta valikoimasta.

Weckman peltikattojen kattomallisto

Weckmanin korkealuokkaiset peltikatteet ovat suojanneet koteja ja muita rakennuksia Suomessa ja maailmalla yli 55 vuoden ajan. Jatkuva tuotekehitys varmistaa että tuotteemme ovat huippulaatua niin kestävyyden, toimivuuden kuin ulkonäönkin suhteen. Kattopelti valikoimassamme on useita suosittuja malleja, jotka soveltuvat niin klassiseen kuin moderniin makuun. Käytämme kattopelleissä vain parasta terästä.

Weckman Progantti lukkosaumakatot

Progantti on Weckmanin uusi ja kestävä, uuden sukupolven lukkosaumakate. Erikoisluja rakenneteräs sekä ainutlaatuiset rakenneratkaisut tekevät Progantista hiljaisimman ja tuulettuvimman kattokokonaisuuden.

Lukkosaumakatot

Weckman tiilikuviokatot

Tyylikkäät Weckman tiilikuviokatot korostavat talon arvokkuutta. Perinteiset Weckman peltikatteet Teräsaalto, Teräsaateli ja Terästiili ovat suomalaisten rakentajien kestosuosikkeja. Näillä kattopelleillä voit vain onnistua.

Tiilikuviokatot

Weckman poimulevykatot

Weckman poimulevykatot ovat perinteisiä kotimaisia peltikattoprofiileja. Monipuolisesta valikoimasta löytyy hyvä vaihtoehto niin sinkittynä kuin maalipinnoitettunakin.

Poimulevykatot

Weckman konesaumakatot

Laadukkaat rivipellit konesaumakattoihin. Asennus peltisepän toimesta.

Konesaumakatot

Weckman seinäpellit

Weckman seinäpellit ulko- ja sisäseinien sekä sisäkattojen verhoukseen. Eri profiileja ja värejä yhdistelemällä saadaan aikaan näyttäviä lopputuloksia.

Seinäpellit

Ohjeet oikeaan kattoremonttiin

Pyydä Weckman-asennusyhteistyökumppanilta maksuton katon arviokäynti. Ammattitaitoiset kattourakoitsijat tarkastavat talosi vesikaton ja alusrakenteet ja kartoittavat mahdolliset vauriot ja ongelmakohdat. Saat kattoremontistasi kiinteähintaisen ja pitävän tarjouksen. Voit huoletta jättää kattoremonttisi asiantuntijan hoidettavaksi ja nauttia tulevista vuosikymmenistä luottavaisin mielin.

Lue lisää kattoremontista

Täydellinen kattopaketti valmiiksi asennettuna

Täyden palvelun kattoremontit

Weckman peltikattojen asennus ja –urakointiliikkeiden verkosto on Suomen laajin. Voit valita haluamasi kattoasiantuntijan kattosi toteuttamiseen tästä linkistä. Asennus- ja urakointiliikkeet ovat kokeneita yrityksiä, joiden asentamille Weckman peltikatoille saat 30, 40, tai jopa 50 vuoden teknisen käyttöikälupauksen. Asennusurakkaan sisältyy tarvekartoitus, tarjouslaskenta, oikein mitoitettujen Weckman-tuotteiden toimitus ja asennus sekä siivous ja lopputarkastus. Ammattitaitoiset asentajat toteuttavat kattoremontin laadukkaasti ja nopeasti.

Weckman-hallien, ohutlevyjen ja peräkärryjen pienempi hiilijalanjälki tuo taloudellista hyötyä

Weckman-hallien tuotannon uudistukset pienentävät hallien hiilijalanjälkeä aina valmistuksesta käyttöönottoon: teräksen määrää valmistuksessa tullaan vähentämään jopa 25 %, mikä pienentää myös hallien kuljetuksesta ja pystytyksestä aiheutuvaa ympäristökuormaa. CO2-päästöt pienenevät noin miljoona kiloa vuodessa pelkästään teräksen käytön vähentymisen myötä.

Ohutlevyjen ekologisuus

Teräsosaamista vuodesta 1750

Ensimmäiset Weckman-tuotteet syntyivät jo 1700-luvulla seppätoiminnan tuloksena. Teräksenkovalla Weckman-osaamisella valmistetaan kestävimmät katot ja seinät, kantavat rakenteet ja välipohjat, hallit ja traktorin peräkärryt.

Weckman peltikatto kestää

Vesikatto on rakennuksen tärkein osa. Valitsemalla korkealaatuisen WECKMAN peltikaton, varmistat kiinteistön arvon säilymisen vuosikymmeniksi.

Lue lisää

Laajin kattovalikoima

WECKMAN tarjoaa markkinoiden kattavimman peltikattovalikoiman. Yli 200 vaihtoehdon joukosta löydät helposti itsellesi parhaan vaihtoehdon jokaiseen käyttötarpeeseen.

Lue lisää

100% suomalainen perheyritys

Weckman on suomalainen perheyritys, joka on toiminut yli 60 vuotta Weckman-suvun omistuksessa. Kaikki yrityksen terästuotteet valmistetaan Suomessa.

Lue lisää

Laatuluokat

Weckman Premium 50

WECKMAN Premium 50 on paras valinta katollesi, jos haluat näyttävyyttä ja kestävyyttä.
• Tekninen käyttöikä vähintään 50 vuotta
• Maalipinnoitteen takuu 25 vuotta

Weckman Standard 40

WECKMAN Standard 40 on erittäin kestävä ja laadukas vaihtoehto katolle kuin katolle.
• Tekninen käyttöikä vähintään 40 vuotta
• Maalipinnoitteen takuu 15 vuotta

Weckman Economy 30

WECKMAN Economy 30 on oikea valinta, kun vaadit pinnoitteelta luotettavaa kestävyyttä edullisesti.
• Tekninen käyttöikä vähintään 30 vuotta
• Maalipinnoitteen takuu 10 vuotta

Kattoremontin tekijät koko Suomeen

Valitse maakunta

Satakunta Pori Rauma Ulvila Kankaanpää Eura
Etelä-Karjala Lappeenranta Imatra Ruokolahti Parikkala
Etelä-Savo Mikkeli Savonlinna Pieksämäki Mäntyharju
Kymenlaakso Kotka Kouvola Hamina Miehikkälä
Uusimaa Helsinki Espoo Vantaa Järvenpää Kerava
Kanta-Häme Hämeenlinna Riihimäki Forssa
Päijät-Häme Lahti Hollola Heinola Nastola Orimattila
Pirkanmaa Tampere Nokia Ylöjärvi Kangasala Lempäälä
Keski-Suomi Jyväskylä Jämsä Äänekoski Laukaa Muurame
Etelä-Pohjanmaa Seinäjoki Kurikka Ilmajoki Lapua Kauhajoki
Pohjanmaa Oulu Vaasa Seinäjoki Pietarsaari
Keski-Pohjanmaa Kokkola Kannus
Pohjois-Pohjanmaa Oulu Raahe Ylivieska Kuusamo Muhos
Pohjois-Karjala Joensuu Lieksa Nurmes Kitee Outokumpu
Pohjois-Savo Kuopio Varkaus Iisalmi Siilinjärvi Suonenjoki
Kainuu Kajaani Vuokatti Kuhmo Ämmänsaari Suomussalmi

Jälleenmyynti

Monipuolinen Weckman-tuotevalikoima on saatavissa hyvin varustetuista alan myymälöistä ympäri Suomen.

Hae lähin Weckman-tuotteiden toimittaja

   Pyydä tarjous kattopelleistä tai kattoremontista

   Kattoremontti tarjouspyyntö (2023)

   Kohteen tiedot

   Yhteystiedot