Katon Kuntokartoitukset

Ohjeet oikeaan kattoremonttiin

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton katon tarkastuskäynti. Ammattitaitoiset kattoasiantuntijat tarkistavat kattosi vesikaton ja alusrakenteet sekä kartoittavat mahdolliset vauriot ja ongelmakohteet. Saat kattoremontistasi kiinteähintaisen ja pitävän tarjouksen. Voit huoletta jättää kattoremonttisi Weckmanin asennusliikekumppanin hoidettavaksi ja nauttia tulevista vuosikymmenistä luottavaisin mielin. Ja kotisi arvokin nousee, kun pidät sen tärkeimmistä rakenteista huolta ja valitset kattoremonttisi toimittajaksi kokeneen ja tunnetun suomalaisen Weckmanin.

Pyydä tarjous Katso lähin kattoasiantuntija

Kattoneuvonta

Katto on kotisi suoja

Katon kunnolla on suuri merkitys kodin tai minkä tahansa rakennuksen kunnolle. Katto tulisi tarkastuttaa vuosittain, että sen kunto säilyisi entisellään eikä vuotovahinkoja pääsisi tapahtumaan. Valitettavan usein katto jää kuitenkin oman onnensa varaan. Vuotava katto lahottaa nopeasti rakenteita, mikä puolestaan kasvattaa korjauskustannuksia. Kun teet kattoremontin ajoissa, vältyt kosteus- ja lahovaurioilta ja huolehdit perheesi terveydestä sekä viihtyvyydestä. Olethan tietoinen, että vahingon sattuessa vakuutusyhtiölle on esitettävä todistus siitä, että katto on huollettu eikä vahinko johdu huollon tai tarkastuksen laiminlyönnistä.

Huom!

Kun valitset oikeaa katemateriaalia – vaadi lujaa rakenneterästä !

Paksuus

Teräslaatu

Lujuus

Asennuspalvelu

Kattokokonaisuus valmiiksi tehtynä

Kattourakointi alkaa kattoremontin tarvekartoituksesta. Sen jälkeen saat kokonaistarjouksen. Tarjoukseen ja toimitukseemme sisältyy oikein mitoitetut katelevyt, sadevesikourut ja kattoturvatuotteet sekä asennus. Urakointiimme sisältyy myös loppusiivous sekä lopputarkastus.
Asentajamme ovat Weckmanin kouluttamia ja valtuuttamia kokeneita teräskattoammattilaisia, joiden asentamina sekä Weckmanin asennus-, sadevesi- ja kattoturvatuotteita käyttämällä saat katollesi 30, 40, tai jopa 50 vuoden teknisen kestävyyslupauksen.
Asentajamme toteuttavat kattoremontin laadullisesti oikein, nopeasti ja työn jälki on siistiä niin katolla kuin pihallasi. Kattourakka valmistuu sovitun aikataulun mukaisesti, eikä sinun tarvitse huolehtia katon valmistumisesta lainkaan. Kaikki remontista syntyneet jätteet kierrätetään määräysten mukaisesti.

Katso lähin kattoasiantuntija

Kuljetuspalvelu

Weckman kuljetuspalvelu neuvoo ja kuljettaa

Valitessasi Weckmanin kattosi tekijäksi kaikki tarvikkeet kattoasi varten tulevat samassa toimituksessa. Weckmanin oma kuljetuskalusto ja kuljettajat huolehtivat kattomateriaalit sovitusti oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan. Kuljettajamme hallitsevat perustiedot tuotteista pystyen opastamaan materiaalien käsittelyssä ja säilytyksessä.

Luovutus ja takuut

Kattosi on valmis

Kattourakka valmistuu sovitun aikataulun mukaisesti, eikä sinun tarvitse huolehtia katon valmistumisesta lainkaan. Lopputulos on näyttävä, työn jälki on siistiä katolla ja pihalla. Urakointiyritys tarkastaa lopputuloksen yhdessä asiakkaan kanssa, antaa luovutustodistuksen ja kattosi huolto-ohjeet. Kaikki remontista syntyneet jätteet ja vanhan katon materiaalit kierrätetään määräysten mukaisesti.

Takuut ja kestävyystodistukset

Pinnoitetakuut ja tekniset kestävyysluokkamääritelmät löydät

Weckman laatu