Monikäyttöiset teräshallit
yli 50 vuoden kokemuksella

Weckman halli on nykyaikainen ratkaisu, kun halutaan nopeasti toimivat ja avarat sisätilat teollisuuteen, varastointiin ja harrastekäyttöön. Weckman hallissa on Suomen olosuhteisiin suunniteltu laadukas ja turvallinen muuntojoustava teräsrunko, joka mahdollistaa hallin tehokkaan hyödyntämisen eri käyttötarpeisiin. Toimitamme asiakkaan käyttötarpeen mukaan mitoitetut hallit pienistä konekatoksista suuriin teollisuushalleihin.

Monipuolisella kokemuksella teräsrakentamisesta voimme taata korkean laadun suunnittelusta asennukseen. Weckmanin hallit ovat palvelleet eri käyttötarpeita  jo 50 vuoden ajan. Valitsemalla teräksisen hallin saat muuntojoustavan rakennuksen, joka palvelee liiketoimintaasi käyttötarpeiden muuttuessa.

Pyydä tarjous hallista

Hallit Teollisuuteen

Hallit Maatalouteen

Hallit yritystoimintaan

Lämpimät ja kylmät teräshallit käyttötarkoituksen mukaan

Nykyaikainen, teräsrunkoinen valmishalli soveltuu varastointiin, konehalliksi, yritystoimintakäyttöön tuotantohalliksi (esim. korjaamotilaksi, automaalaamoksi), eläinsuojaksi, hevostalliksi ja maneesiksi. Valittavissa on myös lämpimän ja kylmän halliosan yhdistelmä. Toteutamme peltihallit ja katokset laadukkaasta teräksestä vuosikymmenien kokemuksella. Laadukkaiden sandwich-elementtien ansiosta hallin lämpöeristys saadaan toteutettua yhdessä sisä- ja ulkopintojen kanssa, mikä nopeuttaa asennusta. Valmishalli voidaan räätälöidä yksilöllisten tarpeiden mukaan. Saatavilla on esim. liukuovia, ikkunoita ja tarpeen mukainen pintakäsittely.  Seinien puuverhoilu on myös mahdollista.

Lämpöeristetyt hallit

Elementeillä nopeasti valmiit lämpöeristetyt sisä- ja ulkopinnat. Erinomainen tuotantohalli.

Tutustu mallistoon Lataa esite

Kylmät hallit

Turvallinen, Suomen olosuhteisiin suunniteltu valmishalli

Tutustu mallistoon
Weckman konekatos

Katokset ja konekatokset

Suojaksi koneille ja laitteille tai varastotilaksi

Tutustu mallistoon

Pihatot

Turvallinen ja toimiva ratkaisu maatilojen eläinsuojaksi

Tutustu mallistoon

Maneesit

Korkealaatuiset ja näyttävät hallit ratsastukseen

Tutustu mallistoon
Weckman konehalli

Konehallit

Konehalli mallistomme tarjoaa perinteiseen kalustosäilytykseen laajan valikoiman erikokoisia konehalleja.

Tutustu mallistoon
Weckman teräshallien suunnittelu erikoishallit

Erikoishallit

Näyttäviä ja käytettävyydeltään räätälöityjä halleja

Tutustu mallistoon

Sopivan hallin valinta

Mitkä seikat vaikuttavat sopivan teräshallin valintaan? Entä mitkä ovat hyvän suunnittelun lähtökohdat? Kokosimme yhteen 10 syytä valita Weckman-halli.

Lue lisää Pyydä tarjous hallista

Hallin toimitus tuotepakettina tai asennettuna halutulla toimitussisällöllä

Toimitussisältö on sovittavissa tarpeen mukaan, myös avaimet käteen -toimituksena. Kokonaistoimitukseen sisältyy kaikki perustustöistä peltihallin pystytykseen.

Ammattilaisille

Palvelemme rakennusliikkeitä, rakennusurakoitsijoita ja teollisuus- ja palvelualan yrityksiä toimittaen kantavia teräsrakenteita, halleja ja rakennusten julkisivuverhouksia. Asiantuntijamme auttavat mielellään arkkitehtejä ja rakennus- ja teknisiä suunnittelijoita jo projektien suunnitteluvaiheessa. Ammattilaisten käytössä ovat kantavien poimulevyjen suunnitteluohjelma Optimi ja HC-45 liittolevyjen suunnitteluohjelma.

Lue lisää Pyydä tarjous hallista

Teräsosaamista vuodesta 1750

Ensimmäiset Weckman-tuotteet syntyivät jo 1700-luvulla seppätoiminnan tuloksena. Teräksenkovalla Weckman-osaamisella valmistetaan kestävimmät katot ja seinät, kantavat rakenteet ja välipohjat, hallit ja traktorin peräkärryt.

Korkeaa ja taattua laatua

Lue lisää