Monikäyttöiset teräshallit
yli 40 vuoden kokemuksella

Weckman-hallit soveltuvat teollisuuden ja maatalouden tuotantohalliksi sekä erikoiskohteisiin. Valittavissa on käyttötarpeen mukaan lämpöeristetty tai -eristämätön peltihalli – tai tarvittaessa myös näiden yhdistelmä. Tarpeiden muuttuessa myös peltihallia voidaan joustavasti muuntaa ja suurentaa.

Monipuolisella kokemuksella teräsrakentamisesta voimme taata korkean laadun suunnittelusta asennukseen. Weckmanin Tuhti-hallit ovat palvelleet erityisesti maatalouden tarpeita jo lähes 50 vuoden ajan. Investoimalla teräksiseen tuotantohalliin, saat hyvät edellytykset liiketoiminnan kasvulle.

Hallit Teollisuuteen

Hallit Maatalouteen

Hallit yritystoimintaan

Lämpimät ja kylmät teräshallit käyttötarkoituksen mukaan

Nykyaikainen, teräsrunkoinen valmishalli soveltuu varastointiin, konehalliksi, yritystoimintakäyttöön tuotantohalliksi (esim. korjaamotilaksi, automaalaamoksi), eläinsuojaksi, hevostalliksi ja maneesiksi. Valittavissa on myös lämpimän ja kylmän halliosan yhdistelmä. Toteutamme peltihallit ja katokset laadukkaasta teräksestä vuosikymmenien kokemuksella. Laadukkaiden sandwich-elementtien ansiosta hallin lämpöeristys saadaan toteutettua yhdessä sisä- ja ulkopintojen kanssa, mikä nopeuttaa asennusta. Valmishalli voidaan räätälöidä yksilöllisten tarpeiden mukaan. Saatavilla on esim. liukuovia, ikkunoita ja pintakäsittelyä. Seinien puuverhoilu on myös mahdollista.

Lämpöeristetyt hallit

Elementeillä nopeasti valmiit lämpöeristetyt sisä- ja ulkopinnat. Erinomainen tuotantohalli.

Tutustu mallistoon Lataa esite

Kylmät hallit

Turvallinen, Suomen olosuhteisiin suunniteltu valmishalli

Tutustu mallistoon
Weckman konekatos

Katokset ja konekatokset

Suojaksi koneille ja laitteille tai varastotilaksi

Tutustu mallistoon

Pihatot

Turvallinen ja toimiva ratkaisu maatilojen eläinsuojaksi

Tutustu mallistoon

Maneesit

Korkealaatuiset ja näyttävät hallit ratsastukseen

Tutustu mallistoon
Weckman teräshallien suunnittelu erikoishallit

Erikoishallit

Näyttäviä ja käytettävyydeltään räätälöityjä halleja

Tutustu mallistoon
Weckman konehalli

Konehallit

Konehalli mallistomme tarjoaa perinteiseen kalustosäilytykseen laajan valikoiman erikokoisia konehalleja.

Tutustu mallistoon
Pyydä tarjous halleista

Sandwich-elementit

Weckmanin CE-merkityillä sandwich-elementeillä rakennuksiin saadaan nopeasti valmista sisä- ja ulkopintaa. Lämpöeristetyt elementit toimivat katossa, ulkoseinissä, sisäseinissä ja kylmähuoneissa. Sandwich elementin eristeenä on joko villa, PIR tai PUR. Elementtien pintojen värivaihtoehtoja on useita.

Lue lisää

Sopivan hallin valinta

Mitkä seikat vaikuttavat sopivan teräshallin valintaan? Entä mitkä ovat hyvän suunnittelun lähtökohdat? Kokosimme yhteen 10 syytä valita Weckman-halli.

Lue lisää

Hallin toimitus asennettuna tai halutulla valmiusasteella

Avaimet käteen -toimitus on suosituin toimituslaajuutemme sen vaivattomuuden ja kustannustehokkuuden vuoksi. Kokonaistoimitukseen sisältyy kaikki perustustöistä peltihallin pystytykseen. Toimituksen valmiusaste on myös sovittavissa tarpeen mukaan.

Ammattilaisille

Palvelemme rakennusliikkeitä, rakennusurakoitsijoita ja teollisuus- ja palvelualan yrityksiä toimittaen kantavia teräsrakenteita, halleja ja rakennusten julkisivuverhouksia. Asiantuntijamme auttavat mielellään arkkitehtejä ja rakennus- ja teknisiä suunnittelijoita jo projektien suunnitteluvaiheessa. Ammattilaisten käytössä ovat kantavien poimulevyjen suunnitteluohjelma Optimi ja HC-45 liittolevyjen suunnitteluohjelma.

Lue lisää

Teräsosaamista vuodesta 1750

Ensimmäiset Weckman-tuotteet syntyivät jo 1700-luvulla seppätoiminnan tuloksena. Teräksenkovalla Weckman-osaamisella valmistetaan kestävimmät katot ja seinät, kantavat rakenteet ja välipohjat, hallit ja traktorin peräkärryt.

Korkeaa ja taattua laatua

Lue lisää