Selvitä peltikattosi hinta kattolaskurilla

Kattoremontin aika on viimeistään silloin kun katon kunto on huono. Esimerkiksi tiilikaton sammaloituminen, tiilien halkeilu tai voimakas tummuminen epäpuhtauksista aiheuttaa vuotoriskin kasvamisen. Samoin vanhan huopakaton pinta voi jo halkeilla tai puutteellisen tuuletuksen aiheuttamana katon alusrakenne heikkenee. Vanhan katteen tilalle pitää uusia kestävä peltikate ennenkuin varsinaiset vuoto-ongelmat alkavat.

Kattoremontti tarjouspyyntö (2023)

Kohteen tiedot

Yhteystiedot

Weckman peltikattojen kattomallisto

Weckmanin korkealuokkaiset peltikatteet ovat suojanneet koteja ja muita rakennuksia Suomessa ja maailmalla yli 55 vuoden ajan. Jatkuva tuotekehitys varmistaa että tuotteemme ovat huippulaatua niin kestävyyden, toimivuuden kuin ulkonäönkin suhteen. Kattopelti valikoimassamme on useita suosittuja malleja, jotka soveltuvat niin klassiseen kuin moderniin makuun. Käytämme kattopelleissä vain parasta terästä.

Weckman Progantti lukkosaumakatot

Progantti on Weckmanin uusi ja kestävä, uuden sukupolven lukkosaumakate. Erikoisluja rakenneteräs sekä ainutlaatuiset rakenneratkaisut tekevät Progantista hiljaisimman ja tuulettuvimman kattokokonaisuuden.

Lukkosaumakatot

Weckman tiilikuviokatot

Tyylikkäät Weckman tiilikuviokatot korostavat talon arvokkuutta. Perinteiset Weckman peltikatteet Teräsaalto, Teräsaateli ja Terästiili ovat suomalaisten rakentajien kestosuosikkeja. Näillä kattopelleillä voit vain onnistua.

Tiilikuviokatot

Weckman poimulevykatot

Weckman poimulevykatot ovat perinteisiä kotimaisia peltikattoprofiileja. Monipuolisesta valikoimasta löytyy hyvä vaihtoehto niin sinkittynä kuin maalipinnoitettunakin.

Poimulevykatot

Weckman konesaumakatot

Laadukkaat rivipellit konesaumakattoihin. Asennus peltisepän toimesta.

Konesaumakatot

Weckman seinäpellit

Weckman seinäpellit ulko- ja sisäseinien sekä sisäkattojen verhoukseen. Eri profiileja ja värejä yhdistelemällä saadaan aikaan näyttäviä lopputuloksia.

Seinäpellit