Weckman teräsrakentaminen

Weckman valmistaa turvallisia, CE-merkittyjä kantavia profiileja: poimulevyjä ja teräs-kevytorsia rakennusten runkoon ja vesikattoon. Weckmanilta myös kantavat poimulevyt kantaviksi rakenteiksi ylä- ja välipohjiin, vesikattoihin sekä seiniin ja betonivalumuotteihin.

Weckman tarjoaa nykyaikaisen, nopean ja edullisen ratkaisun välipohjan rakentamiseen. HC-45 liittolevy toimii samalla valumuottina ja vetoraudoituksena.

Weckmanilta saatavana myös maanrakennustuotteet.

Teräsrakentamisen tuotteet

Weckman kantavat rakenteet

Weckman valmistaa turvallisia, CE-merkittyjä poimulevyjä ja teräs-kevytorsia rakennusten runkoon ja vesikattoon. Kantavia poimulevyjä W-70/900, W-115/750, W-130/950 ja W-155/840 voidaan käyttää kantavana rakenteena ylä- ja välipohjissa, vesikatoissa sekä seinissä.

Kantavat rakenteet

Weckman kevytorret

Weckman kevytorsia voidaan käyttää katto- ja seinärakenteissa. Teräsorsia (Z- ja C-mallit) käytetään sekundäärikannattajina yläpohjissa (Z) ja seinissä (C). Tuotteilla CE-merkintä.

Kevytorret

Weckman välipohjat

Weckman tarjoaa nykyaikaisen, nopean ja edullisen ratkaisun välipohjan rakentamiseen.
HC-45 liittolevy korvaa työlään perinteisen betonivalumuotin. HC-45 liittolevy toimii samalla valumuottina ja vetoraudoituksena.

Välipohjat

Weckman maanrakennustuotteet

Weckman GEO-45 geolevyä käytetään esim. putki- ja kaapelikaivannoissa, joissa epätasaisen pohjan ja kantavuuden haitat pyritään minimoimaan. Weckman GEO-45 vahvistaa kaivannon pohjaa ja vähentää lopullisen täytön
painumia kustannustehokkaasti.

Maanrakennustuotteet

Suunnitteluohjeet

Weckman
Kantavat poimulevyt

Lue lisää

Weckman kevytorret
(Z- ja C-mallit)

Lue lisää

Weckman Liittolevy
HC-45

Lue lisää

Weckman
Sandwich-elementit

Lue lisää

Korkeaa ja taattua laatua

Lue lisää

Teräsosaamista vuodesta 1750

Ensimmäiset Weckman-tuotteet syntyivät jo 1700-luvulla seppätoiminnan tuloksena. Teräksenkovalla Weckman-osaamisella valmistetaan kestävimmät katot ja seinät, kantavat rakenteet ja välipohjat, hallit ja traktorin peräkärryt.