Kylmät Weckman WS -hallit

Weckmanin eristämätön (ns. kylmä) halli on Suomen suosituin valmishalli, jota on valmistettu eri käyttötarkoituksiin jo yli 40 vuotta. Se sopii mm. kone- ja varastohalliksi, kun lämmintä hallitilaa ei välttämättä tarvita. Weckman WS on turvallinen ja suunniteltu Suomen olosuhteisiin kestämään paikalliset lumikuormat. Vakiohalleissa on lyhyt toimitusaika.

Edut ja hyödyt

Tehokkuus

Kehärakenteen ansiosta joka kuutio tehokäytössä

Nopeus

Pystytys valmiista elementeistä ilman erikoistyökaluja

Varustelu

Laajasta varustevalikoimasta käyttömukavuutta

Ympäristöystävällisyys

Teräs 100 % kierrätettävää

Koko hallitila käytettävissä

Erinomaisen kotelopalkki-kehärakenteen ansiosta hallissa on tilan tuntua ja hyvä näkyvyys koko pituudelta, sillä kaarituetussa katossa ei tarvita kattoristikoita tai pilareita, joten tila jää kokonaisuudessaan tehokkaaseen käyttöön.

Nopea pystytys ja asennus

Tukevarakenteinen halli on helppo ja nopea pystyttää eikä se vaadi erikoistyökaluja. Pystyttämistä nopeuttaa vääntöjäykkä kehärakenne, kun koko kehäelementti voidaan nostaa kerralla pystyyn. Weckman-asennustarvikkeet ja listat viimeistelevät kokonaisuuden.

Monikäyttöinen ja kestävä

Weckman WS -halli tarjoaa nykyaikaiset ja avarat tilat esim. teollisuuden ja maatalouden käyttöön. Väsymättömän materiaalin ansiosta hallin tekninen käyttöikä on 50 vuotta. Hallin paloluokitus on P3. Kattokulmissa on valittavissa vakiokulman 15° lisäksi myös 27°.

Laaja varustevalikoima

Hallien muunneltavuutta eri käyttötarkoituksiin lisäävät varustelut, esimerkiksi ikkunat ja eri tyyppiset ovet. Oviaukot voidaan sijoitella ja mitoittaa joustavasti. Hallin käyttötarkoitusta voi muuttaa hyvin joustavasti koska välipilareita ei ole. Eristämättömät hallit voidaan tarvittaessa myöhemmin lämpöeristää.

Ota yhteyttä Weckmanin halliasiantuntijoihin, joilta saat neuvoja tarpeeseesi sopivan hallin valinnassa ja suunnittelussa.

Katso yhteystiedot Pyydä tarjous hallista

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Vakiorunkoleveydet ja elementit

Vakioseinäkorkeus (teräspilarien korkeus) 4,6 m
Hallien vakioleveydet 11, 14, 16, 18, 20, 22 ja 24 m

Vakiokattokulmat 15° ja 27°
Paloluokitus P3

 

Ikkunat

Lämpöeristämättömiin halleihin on saatavilla puolikirkkaita valolevyjä sekä kattoon että seiniin. Valolevyt valmistetaan lasikuituvahvistetusta polyesteritä ja ne ovat katto- ja seinäpeltiprofiilien kanssa yhteensopivia.

Ovet

Hallein on saatavilla eri kokoisia liuku- ja käyntiovia.

Liukuovet

Weckman-liukuovet on helppo asentaa, koska kannakkeiden kiinnikkeet on hitsattu hallin pilareihin valmiiksi tehtaalla. Tiiviin rakenteen aikaansaamiseksi oven sivulevyjen listat voidaan leikata niin, että lista lähtee lattiasta saakka.

Kaksi liukuovea samalla kiskolla

Uudella ovikiskojärjestelmällä samalle kiskolle voidaan asentaa kaksi ovea rinnakkain. Tämä korvaa aiemman järjestelmän, jossa vaadittiin kaksi kiskoa rinnakkain. Yhdellä kiskolla ovet liukuvat toistensa ohi. Toinen ovi on myös mahdollista lisätä jälkikäteen.

Vakio-liukuovet

Liukuovien vakiokorkeudet 4300 ja 4600, leveys 2660-5080.

Käynti- ja lisäovet myös jälkeenpäin

Erillisen käyntioven tai lisäoven voi asentaa myös olemassaolevaan Weckman-halliin.

 

 

Katot ja seinät

Halleihin on mahdollisuus valita katto- ja seinäpellit laajasta malli- ja värivalikoimasta.

Eri värisillä pinnoilla saadaan rakennuksen ilme saadaan juuri sellaiseksi kuin halutaan.

Usein tehosteena käytetään eri värisiä kulma- ja pielilistoja ja/tai liukuovia.

Kattotoimitus sisältää tarvittavat listat, listojen kiinnitysruuvit ja harjatiivisteen.

 

Lisätarvikkeet

Weckman hallit on suunniteltu yksityiskohtaisesti jokaista asennustarviketta myöten. Kun valitset koko paketin, voit olla varma, että halli kestää ja toimii luotettavasti ja pitkäikäisesti niin kuin pitää.

Weckman hallit voidaan varustaa käyttökohteen vaatimusten mukaan suunnitelluilla lisätarvikkeilla. Kaikki yksityiskohdat on mietitty toiminnallisuus ja käytettävyys edellä, yli 40 vuoden teräsrakentamisen kokemuksella.

Varmista hallin toimivuus ja huolehdi käyttöturvallisuudesta valittavissa olevilla lisätarvikkeilla.

  • kattoturvatuotteet (mm. tikkaat, kattosillat, lumiesteet)
  • sadevesijärjestelmät
  • aurinkokennot ja kennojen kiinnikkeet, aurinkopaneelien kannakkeet