UUDEN SUKUPOLVEN HILJAISIN LUKKOSAUMAKATTO

Weckman Progantti on suomalaisen peltiseppäosaamisen viimeisin taidonnäyte, markkinoiden kehittynein lukkosaumakatto. Innovatiiviset rakenneratkaisut tekevät Progantista hiljaisimman ja tuulettuvimman kattokokonaisuuden. Yksityiskohtia myöten viimeistelty lukkosaumakatto, jonka vertaansa vailla oleva asennusjärjestelmä sekä hillityn tyylikäs ulkonäkö varmistavat onnistuneen lopputuloksen kaikille katoille.

Teräspaksuudet 0,5 mm ja 0,6 mm.

Saatavissa laatuluokissa Premium 50 ja Standard 40.

Havunvihreä RR11
Vaalea harmaa RR21
Tumma harmaa RR23
Punainen RR29
Tumma ruskea RR32
Musta RR33
Tiilenpunainen RR750

Näyttävä ja laadukas Weckman Progantti lukkosaumakatto

Hiljainen

Progantti-kattopaketti on hiljainen kokonaisuus.

Tuulettuva

Määräysten mukaisesti tuulettuva katto kaikissa olosuhteissa.

Vesitiivis myös loivalla katolla

Saumarakenne varmistaa vesitiiviyden jopa 1:8 kattokaltevuudelle ilman lisätiivisteitä.

Kestävä

Progantti Premium-katteella jopa 50 vuoden kestävyysluokitus.

Kaunis katto

Viimeisteltyjen yksityiskohtien ansiosta Progantti-katto on kaunis kokonaisuus.

Helppo asennus

Edistyksellinen lukkosaumarakenne helpottaa asennusta.

Edullinen

Kestävä, helppohoitoinen ja pitkäikäinen.

Laaja valikoima

Useita profiili-, väri- ja pinnoitevaihtoehtoja sekä raaka-ainepaksuuksia.

Weckman Progantti on valmistettu aurinkoenergialla

Weckmanin pinnoitetuista ohutlevytuotteista 70-80 % on valmistettu ympäristövastuullisesti. SSAB GreenCoat® -teräs sekä Arcelor Mittalin ympäristöystävälliset tuotteet ovat osa Weckman Steelin valikoimaa. Tulevaisuudessa Weckman-ohutlevyissä tullaan hyödyntämään fossiilivapaata terästä. Fossiilivapaa teräksentuotanto tulee vähentämään Suomen hiilidioksidipäästöjä 7 %.

Lue lisää

Tekniset tiedot ja kattovarusteet

Weckman Progantti

Weckman Progantti

Nimellishyötyleveys

475 mm

Kokonaisleveys

¨505 mm

Vähimmäispituus

1500 mm

Enimmäispituus

15500 mm

Profiilin korkeus

29 mm

Raaka-aine

0,5 tai 0,6 mm rakenneteräs

Teräslaatu

S280GD+Z

Paloluokka

BROOF (RakMk E1)

Pienin suositeltava kattokaltevuus

1:8

Ruodejako

300 mm

 
Mitat SFS-EN 508-1 toleranssien mukaan

VAIN WECKMANILTA

WECKMAN-sivukiinnikeratkaisu mahdollistaa kattomateriaalin vapaan lämpölaajenemisen ja vähentää kattopellin kupruilua ja ääntelyä.

WECKMAN-tuuletusjousi varmistaa katon riittävän tuuletuksen Weckman harjarakenteessa myös kylmällä säällä. Kosteus poistuu harjan kautta tiivistymättä katteen alapintaan, näin minimoidaan vesikaton alla olevien rakenteiden vaurioitumisen riski.

Weckman Progantti-katon asennus­tarvikkeet

Taatusti kestävää ja turvallista laatua

Viimeistele Weckman-kattosi näyttävällä ja toimivalla sadevesijärjestelmällä. Kourut ja syöksytorvet valmistetaan molemmin puolin Pural-pinnoitetusta kuumasinkitystä teräksestä. Pinnoitteen etuja ovat erinomainen korroosionkestävys, hyvä puhdistettavuus ja ulkonäön kestävyys. Vakiovärit: valkoinen, punainen, tumman harmaa, tumman ruskea ja musta.

MITAT

Alastuloputki

Alastulosarja 3,0 m:n räystäälle, yli 3 m:n räystäskorkeudet jatko-osilla.

Kouru

Vakiopituus

Vakiopituus 3,0 m, 4,0 m tai 5,0 m. Vakiona ulkopuolinen kannake sekä kourun liitoskappale.

Kestävät ja turvalliset Weckman kattoturvatuotteet

Seinätikkaat varmistavat turvalliset katolle siirtymiset. Kattosilta puolestaan takaa turvallisen kulkureitin katolla, esim. piipun nuohouksen, lumien pudotuksen, antenniasennusten ja muidenkin katolla tapahtuvien töiden yhteydessä. Lumiesteet on suunniteltu ennaltaehkäisemään lumen putoamisesta aiheutuvia vahinkoja sekä suojaamaan katon pinnoitetta. Kaikki kattoturvatuotteet ovat varmaa ja laadukasta suomalaista työtä.

Tikkaat

Weckman-tikkaat tehdään kuumasinkitystä ovaaliputkesta ilman hitsauksia. Askelmat ovat pyöreää putkea. Seinätikas on saatavana joko pulveripolttomaalattuna tai sinkittyinä ja lapetikas pulveripolttomaalattuna. Vakiovärit katto- ja seinätikkaille: valkoinen, punainen, tumman harmaa, tumman ruskea ja musta.

LAPETIKAS

Vakiopituudet 1,2 m, 2,7 m, 3,3 m, 4,2 m, 4,5 m, 5,4 m, 6 m, 6,6 m, 7,5 m ja 8,4 m. Tikassarja sisältää tikasrungon ja kattokiinnikkeet.

SEINÄTIKAS

Vakiopituudet 1,2 m, 2,7 m, 3,3 m, 4,2 m, 4,5 m, 5,4 m, 6 m, 6,6 m, 7,5 m ja 8,4 m. Tikassarja sisältää tikasrungon yläkaaret ja seinäkiinnikkeet (85 - 100 cm räystäsleveydelle).

TURVATIKAS

1,2 m, 2,7 m, 3,3 m, 4,2 m, 4,5 m, 5,4 m, 6m, 6,6 m, 7,5 m ja 8,4 m. Sisältää tikasrungon ja seinäkiinnikkeet.

Kattosilta

Kattosiltoja voidaan käyttää myös työtasojen ja porrasaskelmien rakentamiseen katolla. Weckman -kattosilta on turvallinen, lumenläpäisykyky yli 50% ja ne ovat luokkaa 2, joka mahdollistaa turvaköyden kiinnittämisen. Kattosillat polttopulverimaalattuja. Kattoprofiilikohtaiset kattokiinnikkeet. Vakiovärit: tumman harmaa, punainen, tumman ruskea, musta, tiilen punainen.

KATTOSILTA

Vakiopituudet 1,21 m (kattokiinnikkeitä 3 kpl), 2,47 m (kattokiinnikkeitä 3 kpl), ja 2,97 m (kattokiinnikkeitä 4 kpl).

Lumieste

Lumieste on Suomen oloissa välttämätön tuote kulkureittien kohdalla. Weckman -putkilumieste valmistetaan kuumasinkitystä teräksestä. Lumieste toimitetaan joko sinkittynä tai pulveripolttomaalattuna. Kaksi ovaaliputkea, neljä kattokiinnikettä kattolevyn mukaisesti. Vakiovärit: tumman harmaa, punainen, tumman ruskea, musta, tiilen punainen.

LUMIESTE

3000 mm

Weckman-laadun varmistaa ISO9001-laatujärjestelmän mukainen valmistus. Weckman laadun tunnistat myös CE-merkinnästä, sillä kaikki terästuotteemme täyttävät SFS-EN 14783:2006 ja SFS-EN 1090-1:2009+A1:2011 standardien vaatimukset. Jokainen työntekijämme on sisäistänyt päämäärämme pitää tekemisen laatu korkeatasoisena ja virheettömänä.

Weckman Premium 50

Weckman Standard 40

Weckman Progantti asennus