Weckman konesaumakatot

Laadukkaat rivipellit konesaumakattoihin. Asennus peltisepän toimesta.

Weckman Rivipelti

Weckman tarjoaa peltisepille rivipeltejä konesaumakattojen rakentamiseen. Valittavana on kolme eri vaihtoehtoa: sinkitty 0,5 ja 0,6 mm (DX53 + Z350 MA) ja Premium 50-laatuluokassa 0,6 mm TINSMITH PRO – peltiseppälaatu.

Rivipelti

Weckman Riviraina

Weckman tarjoaa peltisepille rivirainoja rivipeltien raaka-aineeksi. Vakioleveys 610 mm ja valittavana on kolme eri vaihtoehtoa: sinkitty 0,5 ja 0,6 mm (DX53 + Z350 MA) ja Premium 50-laatuluokassa 0,6 mm TINSMITH PRO – peltiseppälaatu.

Riviraina

Teräsosaamista vuodesta 1750

Ensimmäiset Weckman-tuotteet syntyivät jo 1700-luvulla seppätoiminnan tuloksena. Teräksenkovalla Weckman-osaamisella valmistetaan kestävimmät katot ja seinät, kantavat rakenteet ja välipohjat, teräshallit ja perävaunut.

Weckman-teräshallien, ohutlevyjen ja perävaunujenpienempi hiilijalanjälki tuo taloudellista hyötyä

Weckman-ohutlevyjä hyödynnetään moderneissa kattoprofiileissa, hallien seinäprofiileissa ja katto- ja seinäorsissa sekä perävaunujen laitaprofiileissa. Ohutlevytuotteita toimitetaan ympäri Suomea, Pohjoismaita ja Eurooppaa. Ohutlevyissä käytetään muun muassa SSAB GreenCoat® -terästä, jonka biopohjaisessa maalipinnoitteessa merkittävä osa maalipinnoitteen valmistuksessa käytettävästä fossiilisesta öljystä on korvattu rypsiöljyllä.

Ohutlevyjen ekologisuus

Korkeaa ja taattua laatua

Lue lisää