Weckman konesaumakatot

Laadukkaat rivipellit konesaumakattoihin. Rivipeltikatteen asennus peltisepän toimesta.

Konesaumatun peltikaton hyvä puoli on siinä, ettei siihen tarvitse puhkoa reikiä kiinnitystä varten. Peltirivit kiinnittyvät kattoruoteisiin kiinnikkeillä klammereilla, jotka jäävät rivien välisen sauman sisään.

Katolle tehtävät läpiviennit kuten savupiippu ja ilmastointikartiot saadaan saumattua yhtenäiseksi muun kattopellin kanssa. Kattoturvatuotteet esimerkiksi kattosillat, tikkaat sekä lumiesteet kiinnitetään konesaumatun peltikaton pystysaumoihin, ilman että katetta tarvitsee rikkoa.

Weckman Rivipelti

Weckman tarjoaa peltisepille rivipeltejä konesaumakattojen rakentamiseen. Valittavana on kolme eri rivipeltikate vaihtoehtoa: sinkitty 0,5 ja 0,6 mm (DX53 + Z350 MA) ja Premium 50-laatuluokassa 0,6 mm TINSMITH PRO – peltiseppälaatu.

Rivipelti konesaumakattoon

Weckman Riviraina

Weckman tarjoaa peltisepille rivirainoja rivipeltien raaka-aineeksi. Vakioleveys 610 mm ja valittavana on kolme eri vaihtoehtoa: sinkitty 0,5 ja 0,6 mm (DX53 + Z350 MA) ja Premium 50-laatuluokassa 0,6 mm TINSMITH PRO – peltiseppälaatu.

Riviraina konesaumakattoon

Teräsosaamista vuodesta 1750

Ensimmäiset Weckman-tuotteet syntyivät jo 1700-luvulla seppätoiminnan tuloksena. Teräksenkovalla Weckman-osaamisella valmistetaan kestävimmät katot ja seinät, kantavat rakenteet ja välipohjat, hallit ja traktorin peräkärryt.

Weckman-hallien, ohutlevyjen ja peräkärryjen pienempi hiilijalanjälki tuo taloudellista hyötyä

Weckman-ohutlevyjä hyödynnetään moderneissa kattoprofiileissa, hallien seinäprofiileissa ja katto- ja seinäorsissa sekä peräkärryjen laitaprofiileissa. Ohutlevytuotteita toimitetaan ympäri Suomea, Pohjoismaita ja Eurooppaa. Ohutlevyissä käytetään muun muassa SSAB GreenCoat® -terästä, jonka biopohjaisessa maalipinnoitteessa merkittävä osa maalipinnoitteen valmistuksessa käytettävästä fossiilisesta öljystä on korvattu rypsiöljyllä.

Ohutlevyjen ekologisuus

Weckman kattopellit ja kattoremontti

Katso Weckmanin kaikki kattopelti vaihtoehdot. Kattopeltimme sopivat niin omakotitalojen, rivitalojen kuin kerrostalojenkin katoille. Tutustu kattoremontin toteutukseen ja löydä asentajakumppanimme, jotka ovat huippuammattilaisia ja toteuttavat kattoremontin laadullisesti oikein.

Kattopellit Kattoremontti

Korkeaa ja taattua laatua

Lue lisää