Markkinoiden laajin peltikatevalikoima

Weckman tarjoaa kattorakentamiseen ja remontointiin markkinoiden laajimman kattopelti valikoiman. Kattopeltimme sopivat niin omakotitalojen, rivitalojen kuin kerrostalojenkin katoille. Meidän kauttamme saat myös kaiken tarvittavan onnistuneen kattoremontin toteuttamiseen.

Pyydä tarjous

Kattopellit parhaimmasta teräksestä

Weckmanin korkealuokkaiset peltikatteet ovat suojanneet koteja ja muita rakennuksia Suomessa ja maailmalla yli 60 vuoden ajan. Jatkuva tuotekehitys varmistaa että tuotteemme ovat huippulaatua niin kestävyyden, toimivuuden kuin ulkonäönkin suhteen. Kattopelti valikoimassamme on useita suosittuja malleja, jotka soveltuvat niin klassiseen kuin moderniin makuun. Käytämme kattopelleissä vain parasta terästä.

WECKMAN PROGANTTI LUKKOSAUMAKATOT

Progantti on Weckmanin uusi ja kestävä, uuden sukupolven lukkosaumakate. Erikoisluja rakenneteräs sekä ainutlaatuiset rakenneratkaisut tekevät Progantista hiljaisimman ja tuulettuvimman kattokokonaisuuden. Valitse Progantti kun haluat parhaan kattopellin.

Lukkosaumakatot

WECKMAN TIILIKUVIOKATOT

Tyylikkäät Weckman tiilikuviokatot korostavat talon arvokkuutta. Perinteiset Weckman kattopellit Teräsaalto, Teräsaateli ja Terästiili ovat suomalaisten rakentajien kestosuosikkeja. Näillä kattopelleillä voit vain onnistua.

TIILIKUVIOKATOT

WECKMAN POIMULEVYKATOT

Weckman poimulevykatot ovat perinteisiä kotimaisia kattopeltiprofiileja. Monipuolisesta valikoimasta löytyy hyvä vaihtoehto niin sinkittynä kuin maalipinnoitettunakin.

POIMULEVYKATOT

WECKMAN KONESAUMAKATOT

Laadukkaat rivipellit konesaumakattoihin. Asennus peltisepän toimesta.

KONESAUMAKATOT
Weckman seinät

WECKMAN SEINÄPELLIT

Weckman seinäpellit ulko- ja sisäseinien sekä sisäkattojen verhoukseen. Eri profiileja ja värejä yhdistelemällä saadaan aikaan näyttäviä lopputuloksia.

Seinäpellit

Pyydä tarjous kattopelleistä tai kattoremontista

Kattoremontti tarjouspyyntö (2023)

Kohteen tiedot

Yhteystiedot