Weckman poimulevykatot

Weckman poimulevykatot ovat perinteisiä kotimaisia peltikattoprofiileja. Monipuolisesta valikoimasta löytyy hyvä vaihtoehto niin sinkittynä kuin maalipinnoitettunakin.

Weckman W-1

Weckman W-1 on perinteinen ja tukeva poimulevy, jonka tiuha ja matala aallonmuoto tuo peltikatolle rauhallisen ilmeen.

W-1

Weckman W-2

Weckman W-2 on kattoklassikko jo vuodesta 1967. Perinteinen muotoilu tekee katosta rauhallisen ja näyttävän näköisen mihin tahansa kohteeseen.

W-2

Weckman W-20K

Weckman W-20/990 on tiheäpoimuinen ja jämäkkä. Katelevyjä on helppo käsitellä ja asentaa.

W-20K

Weckman W-20R

Weckman W-20R/1100 on poimulevyperheemme suosituin malli. Se on edullinen ja varma vaihtoehto kattorakentamiseen. W-20R/1100 on saatavana myös Weckman-antikondenssipinnoitteella.

W-20R

Weckman W-45ER

Weckman W-45ER/1000 kattopelti on tukeva myös pidemmille ruodeväleille. Saatavissa Weckman-antikondenssipinnoitteella.

W-45ER

Weckman W-45JR

Weckman W-45JR/900 sopii näyttäväksi ja tukevaksi vesikatoksi alle 3,5 m jänneväleille. Kompakti ja kapea malli on helppo käsitellä ja asentaa. W-45JR on saatavana Weckman-antikondenssipinnoitteella.

W-45JR

Teräsosaamista vuodesta 1750

Ensimmäiset Weckman-tuotteet syntyivät jo 1700-luvulla seppätoiminnan tuloksena. Teräksenkovalla Weckman-osaamisella valmistetaan kestävimmät katot ja seinät, kantavat rakenteet ja välipohjat, teräshallit ja perävaunut.

Weckman-teräshallien, ohutlevyjen ja perävaunujenpienempi hiilijalanjälki tuo taloudellista hyötyä

Weckman-ohutlevyjä hyödynnetään moderneissa kattoprofiileissa, hallien seinäprofiileissa ja katto- ja seinäorsissa sekä perävaunujen laitaprofiileissa. Ohutlevytuotteita toimitetaan ympäri Suomea, Pohjoismaita ja Eurooppaa. Ohutlevyissä käytetään muun muassa SSAB GreenCoat® -terästä, jonka biopohjaisessa maalipinnoitteessa merkittävä osa maalipinnoitteen valmistuksessa käytettävästä fossiilisesta öljystä on korvattu rypsiöljyllä.

Ohutlevyjen ekologisuus

Korkeaa ja taattua laatua

Lue lisää