Weckman tiilikuviokatot

Tyylikkäät Weckman tiilikuviokatot korostavat talon arvokkuutta. Perinteiset Weckman teräskatteet Teräsaalto, Teräsaateli ja Terästiili ovat suomalaisten rakentajien kestosuosikkeja. Näillä kattopelleillä voit vain onnistua.

Weckman Teräsaalto

Suosituin tiilikuviokatteemme, Weckman Teräsaalto sopii erinomaisesti suomalaiseen tyyliin. Sen matala muotoilu antaa katolle rauhallisen ja kauniin ulkonäön.

Teräsaalto
JÄLKEEN

Weckman Terästiili

Weckman Terästiili on ollut rakentajan suosikki kattomalli jo lähes 40 vuoden ajan. Terästiilen profiloinnin ansiosta saat katollesi sopivan rauhallisen mutta samalla näyttävän ilmeen.

Terästiili

Weckman Teräsaateli

Weckman Teräsaateli on näyttävä valinta erityisesti suurille katoille. Sen korkea aallonmuoto muistuttaa perinteistä tiilikattoa ja on omiaan korostamaan talon arvokkuutta. Teräsaatelin rakenneratkaisut tekevät siitä myös helposti asennettavan kattovaihtoehdon.

Teräsaateli

Teräsosaamista vuodesta 1750

Ensimmäiset Weckman-tuotteet syntyivät jo 1700-luvulla seppätoiminnan tuloksena. Teräksenkovalla Weckman-osaamisella valmistetaan kestävimmät katot ja seinät, kantavat rakenteet ja välipohjat, teräshallit ja perävaunut.

Weckman-teräshallien, ohutlevyjen ja perävaunujenpienempi hiilijalanjälki tuo taloudellista hyötyä

Weckman-ohutlevyjä hyödynnetään moderneissa kattoprofiileissa, hallien seinäprofiileissa ja katto- ja seinäorsissa sekä perävaunujen laitaprofiileissa. Ohutlevytuotteita toimitetaan ympäri Suomea, Pohjoismaita ja Eurooppaa. Ohutlevyissä käytetään muun muassa SSAB GreenCoat® -terästä, jonka biopohjaisessa maalipinnoitteessa merkittävä osa maalipinnoitteen valmistuksessa käytettävästä fossiilisesta öljystä on korvattu rypsiöljyllä.

Ohutlevyjen ekologisuus

Korkeaa ja taattua laatua

Lue lisää