Weckman tiilikuviokatot

Tyylikkäät Weckman tiilikuvioiset kattopellit korostavat talon arvokkuutta. Perinteiset Weckman Teräsaalto, Teräsaateli ja Terästiili tiilikuviopellit ovat suomalaisten rakentajien kestosuosikkeja. Näillä kattopelleillä voit vain onnistua.

Miksi valita Weckman tiilikuviolevy:

Turvallinenjopa 50 vuoden takuulla
Kestäväoptimoidut aaltomuodot saatavana myös 0,6 mm vahvuudella
Laaja valikoimasymmetrisellä tai epäsymmetrisellä aaltomuodolla
Esteettisyysnäyttävät mattaiset takuupinnoitteet
Edullinenkustannustehokkaat hyötyleveydet
Kotimainen100%:sti Suomessa valmistettu tiilikuviolevy

Weckman Teräsaalto kattopelti

Suosituin tiilikuvioinen kattopeltimme, Weckman Teräsaalto sopii erinomaisesti suomalaiseen tyyliin. Sen matala muotoilu antaa katolle rauhallisen ja kauniin ulkonäön.

Teräsaalto kattopelti
JÄLKEEN

Weckman Terästiili kattopelti

Weckman Terästiili on ollut rakentajan suosikki tiilikuvioinen kattopelti jo lähes 40 vuoden ajan. Terästiilen profiloinnin ansiosta saat katollesi sopivan rauhallisen mutta samalla näyttävän ilmeen.

Terästiili kattopelti

Weckman Teräsaateli kattopelti

Weckman Teräsaateli on näyttävä valinta erityisesti suurille katoille. Sen korkea aallonmuoto muistuttaa perinteistä tiilikattoa ja on omiaan korostamaan talon arvokkuutta. Teräsaatelin rakenneratkaisut tekevät siitä myös helposti asennettavan kattovaihtoehdon.

Teräsaateli kattopelti

Teräsosaamista vuodesta 1750

Ensimmäiset Weckman-tuotteet syntyivät jo 1700-luvulla seppätoiminnan tuloksena. Teräksenkovalla Weckman-osaamisella valmistetaan kestävimmät katot ja seinät, kantavat rakenteet ja välipohjat, hallit ja traktorin peräkärryt.

Weckman-hallien, ohutlevyjen ja peräkärryjen pienempi hiilijalanjälki tuo taloudellista hyötyä

Weckman-ohutlevyjä hyödynnetään moderneissa kattoprofiileissa, hallien seinäprofiileissa ja katto- ja seinäorsissa sekä peräkärryjen laitaprofiileissa. Ohutlevytuotteita toimitetaan ympäri Suomea, Pohjoismaita ja Eurooppaa. Ohutlevyissä käytetään muun muassa SSAB GreenCoat® -terästä, jonka biopohjaisessa maalipinnoitteessa merkittävä osa maalipinnoitteen valmistuksessa käytettävästä fossiilisesta öljystä on korvattu rypsiöljyllä.

Ohutlevyjen ekologisuus

Weckman kattopellit ja kattoremontti

Katso Weckmanin kaikki kattopelti vaihtoehdot. Kattopeltimme sopivat niin omakotitalojen, rivitalojen kuin kerrostalojenkin katoille. Tutustu kattoremontin toteutukseen ja löydä asentajakumppanimme, jotka ovat huippuammattilaisia ja toteuttavat kattoremontin laadullisesti oikein.

Kattopellit Kattoremontti

Kattopeltien korkeaa ja taattua laatua

Lue lisää