Weckman Steel Oy lahjoittaa tänä jouluna Päijät-Soten lastenosastolle !

Weckman Steel Oy lahjoittaa tänä jouluna Päijät-Soten lastenosastolle !

Weckman Steel Oy:n Hilla Lemettinen ja Hannu Jokinen kävivät lahjoittamassa 2 kpl Play Station 5 -pelikonsoleita Päijät-Soten lastenosaston käyttöön. Tämän lisäksi vauvaosastolle lahjoitettiin elvytyskoulutusnukkeen lisäosa, mikä mahdollistaa rytmihäiriöiden harjoittelua simulaatiossa. Päijät-Soten Lastentautien ylilääkäri Heikki Tuikkala ja ylihoitaja Tuija Sulonen ottivat lahjoitukset vastaan ja esittelivät osaston uusia ja hienoja tiloja.

“Yleisesti lahjoituksilla meidän on ollut mahdollista toteuttaa hankintoja, joiden sovittaminen budjettiin muuten voisi olla haastavaa. Näinä aikoina, kun hyvinvointialueilla käydään läpi kovia säästöneuvotteluita, nii kaikenlainen ylimääräinen apu on todella tervetullutta.” toteaa lastentautien ylilääkäri Heikki Tuikkala.

On hienoa, että voimme konkreettisesti auttaa paikallisia perheitä selviytymään vaikeammista ajanjaksoista ja olla tukemassa lapsien hyvinvointia sanoo Lemettinen. Näin joulun alla Weckman Steel toivookin, että yrityksien joululahjavarat sijoitettaisiin hyväntekeväisyyteen!