Peltikattoremontti

Weckman kattoremontti peltikatolle teräskatteelle

Peltikattoremontissa katon uusimiseen tai korjaamiseen käytetään rakennuksen tyyliin sopivaa kattopelti profiilia. Peltikatto on suosittu valinta monissa eri rakennuskohteissa, kuten omakotitaloissa, rivitaloissa ja teollisuusrakennuksissa sen rakennuskustannusten, asennus nopeuden ja näyttävän ulkonäön ansiosta.

Peltikattoremontissa lähdetään liikkeelle vanhan katemateriaalin purkamisesta. Katemateriaalin poistamisen jälkeen päästään tarkastamaan kattorakenteiden kunto ja niihin mahdollisesti tarvittavat korjaukset. Runkorakenteet ja eristeet tarkistetaan, jotta niihin ei ole päässyt kosteutta. Aluskatteen tiiviys tarkistetaan ja kohteen mukaan paikataan tai uusitaan kokonaan.

Lukkosaumakate kiinnitetään ruoteeseen piilokiinnitykseen tarkoitetulla erikoisruuveilla, jolloin katteessa ei ole ruuvin reikiä. Konesaumakatossa saumat saumataan ammattilaisen toimesta siihen tarkoitetulla saumauslaitteella ja kiinnitetään piilokiinnityksellä ruoteisiin, jolloin peltikatteessa ei ole ruuvin reikiä. Tiilikuvio- ja poimulevy peltiprofiilit ruuvataan kateruuveilla ruoteisiin.

Peltikattoremonttiin voi kuulua myös erilaisten lisävarusteiden, kuten kattotikkaiden, kattoluukkujen, tuuletusputkien, lumiesteiden ja sadevesijärjestelmän, asentaminen tarpeen mukaan.

Pyydä tarjous kattoremontista