Lämpöeristetyt Weckman WSE -hallit

Lämpöeristetyn WSE-hallin runkona on laadukas ja turvallinen teräsrunko. Suomen olosuhteisiin suunniteltu ja monikäyttöinen Weckman-halli täyttää vaativankin hallirakentajan vaatimukset.

Weckman halli skaalautuu asiakkaan liiketoiminnan mukaan. Kevytrakenteisen eristetyn väliseinän avulla halli voidaan myös jakaa kylmään ja lämpimään lohkoon. Modulaarisen rakenteen ansiosta hallia voidaan tarvittaessa jatkaa kustannustehokkaasti myöhemmin.

Lue lisää sandwich-elementeistä

Edut ja hyödyt

Monipuolisuus

Lämpimät ja toimivat tilat eri käyttötarkoituksiin.

Tehokkuus

Teräsrakenteen ansiosta joka neliö tehokäytössä.

Näyttävyys

Useita värivaihtoehtoja ja laaja varustevalikoima.

Nopeus

Pystytys asennusvalmiista elementeistä ilman erikoistyökaluja.

Ympäristöystävällisyys

Runko siirrettävissä. Muuntojoustava rakenne. Teräs 100% kierrätettävä materiaali.

Monikäyttöinen ja kestävä

Lämpöeristetty Weckman-halli tarjoaa nykyaikaiset, toimivat ja avarat tilat teollisuus-, varastointi- tai harrastetoimintaan. Väsymättömän materiaalin ansiosta hallin tekninen käyttöikä on vähintään 50 vuotta. Hallin paloluokitus käyttökohteen mukaan.

Nopea pystytys ja asennus

Tukevarakenteinen halli on helppo ja nopea pystyttää eikä se vaadi erikoistyökaluja. Pystyttämistä nopeuttavat asennusvalmiit teräselementit. Weckman-seinä- ja kattoelementeissä on valmiit sisä- ja ulkopinnat, mikä nopeuttaa asennusta. Kokonaisuus viimeistellään Weckman-asennustarvikkeilla ja listoilla.

Ympäristöystävällisyys huomioitu

Weckman -hallien katto- ja seinäelementtien hyvä lämmöneristävyys edistää energiatehokkuutta. Teräs on 100%:sti kierrätettävää ja ympäristöystävällistä. 

Näyttäviä halleja väreillä ja varusteilla

Lämpimien hallien seinä- ja kattoelementtejä on valittavissa useissa eri väreissä. Ulko- ja sisäpintoihin voidaan valita eri värit. Hallien muunneltavuutta lisäävät varustelut, esimerkiksi ikkunat ja eri tyyppiset ovet. Myös hallin käyttötarkoitusta voi muuttaa joustavasti koska välipilareita ei ole.

Ota yhteyttä Weckmanin halliasiantuntijoihin, joilta saat neuvoja tarpeeseesi sopivan hallin valinnassa ja suunnittelussa.

Katso yhteystiedot Pyydä tarjous hallista

Tekniset tiedot

Runkorakenne

Teräskehät ja -orret.

Seinäkorkeus (teräspilarin korkeus): tarpeen mukaan
Leveydet: tarpeen mukaan
Kattokulma 10°,15°

Paloluokitus P3

Kysy lisää Weckman-myynnistä 03 888 70.

Upload Image...

Sandwich-elementit

Weckman sandwich-elementit kattoon ja seiniin. Vakiopaksuudet kattoelementille 160 mm ja seinäelementille 100/120 mm.

Useita väri- ja pintakuviointivaihtoehtoja.

Listojen väreillä saadaan rakennuksen ulkonäköön elävyyttä.

Lue lisää sandwich-elementeistä.

Ovet ja ikkunat

Hallien muunneltavuutta eri käyttötarkoituksiin lisäävät erilaiset ikkunat ja eri tyyppiset ovet. Käytännöllisyyttä ja tehokkuutta tilojen käyttöön tuovat käyttötarpeen mukaan valitut ja mitoitetut ovet ja ikkunat. Erillisiä ovia voi lisätä myös jälkeenpäin.

Ovet

Weckman-hallin mitoitus ja oviaukkojen koko ja sijoittelu voidaan suunnitella joustavasti käyttötarkoituksen mukaan. Kolminivelkehän ansiosta päätyihin on mahdollista saada isot oviaukot. Weckmanin teräsorret mahdollistavat pitkät jännevälit, joten myös hallin pitkälle seinälle voi sijoittaa oviaukkoja isoillekin koneille.

Nosto-ovet

Nosto-ovet käsi- tai kauko-ohjauksella. Nosto-ovissa voi olla käyntiovi ja/tai ikkunoita.

Käyntiovet

Erillisen käyntioven voi asentaa rakennusvaiheessa tai helposti myös olemassaolevaan Weckman-halliin.

Ikkunat

Käyttömukavuutta ja ilmettä halleihin saa erilaisilla ikkunoilla. Ikkunavalinnoilla saadaan tarpeen vaatiessa hyödynnettyä luonnonvaloa valaistuksessa.

Nauhaikkunat

Käytännölliset Weckman-nauhaikkunat asennetaan suoraan orsiväliin ilman karmeja. Nauhaikkunoilla voidaan toteuttaa myös yhtenäisiä, näyttäviä lasiseiniä. Nauhaikkunat sopivat yhteen myös sandwich-elementtien kanssa. Lue lisää Weckmanin sandwich-elementeistä.

Erillis-/savunpoistoikkunat

Weckman halleihin on saatavissa myös erillisiä Ikkunoita, jotka voivat toimia myös savunpoistoluukkuina.

Lisätarvikkeet

Weckman hallit on suunniteltu yksityiskohtaisesti jokaista asennustarviketta myöten. Kun valitset koko paketin, voit olla varma, että halli kestää ja toimii luotettavasti ja pitkäikäisesti niin kuin pitää.

Weckman hallit voidaan varustaa käyttökohteen vaatimusten mukaan suunnitelluilla lisätarvikkeilla. Kaikki yksityiskohdat on mietitty toiminnallisuus ja käytettävyys edellä, yli 40 vuoden teräsrakentamisen kokemuksella.

Varmista hallin toimivuus ja huolehdi käyttöturvallisuudesta valittavissa olevilla lisätarvikkeilla.

  • kattoturvatuotteet (mm. tikkaat, kattosillat, lumiesteet)
  • sadevesijärjestelmät
  • aurinkokennot ja kennojen kiinnikkeet, aurinkopaneelien kannakkeet
  • savunpoistoluukut