X
Sulje
WECKMAN STEEL

Mallisto

Weckman tarjoaa kattorakentamiseen ja remontointiin markkinoiden laajimman teräskatevalikoiman. Tuotteemme sopivat niin omakotitalojen, rivitalojen kuin kerrostalojenkin kattoihin.

Weckmanin korkealuokkaiset teräskatteet ovat suojanneet koteja ja muita rakennuksia Suomessa ja maailmalla yli 55 vuoden ajan. Jatkuva tuotekehitys varmistaa että tuotteemme ovat huippulaatua niin kestävyyden, toimivuuden kuin ulkonäönkin suhteen.

WECKMAN PROGANTTI LUKKOSAUMAKATOT

Progantti on Weckmanin uusi ja kestävä, uuden sukupolven lukkosaumakate. Erikoisluja rakenneteräs sekä ainutlaatuiset rakenneratkaisut tekevät Progantista hiljaisimman ja tuulettuvimman kattokokonaisuuden.

TUTUSTU MALLISTOON

WECKMAN TIILIKUVIOKATOT

Tyylikkäät Weckman tiilikuviokatot korostavat talon arvokkuutta. Perinteiset Weckman teräskatteet Teräsaalto, Teräsaateli ja Terästiili ovat suomalaisten rakentajien kestosuosikkeja. Uusimmalla, Europa-tiilikuviolla, saat uudenlaista näyttävyyttä katollesi.

TUTUSTU MALLISTOON

WECKMAN POIMULEVYKATOT

Weckman poimulevykatot ovat perinteisiä kotimaisia peltikattoprofiileja. Monipuolisesta valikoimasta löytyy hyvä vaihtoehto niin sinkittynä kuin maalipinnoitettunakin.

TUTUSTU MALLISTOON

WECKMAN KONESAUMAKATOT

Laadukkaat rivipellit konesaumakattoihin. Asennus peltisepän toimesta.

LUE LISÄÄ

WECKMAN SEINÄT

Weckman seinäpellit ulko- ja sisäseinien sekä sisäkattojen verhoukseen. Eri profiileja ja värejä yhdistelemällä saadaan aikaan näyttäviä lopputuloksia.

TUTUSTU MALLISTOON