Weckman lukkosaumakatot

Progantti on Weckmanin uusi ja kestävä, uuden sukupolven lukkosaumakate. Erikoisluja rakenneteräs sekä ainutlaatuiset rakenneratkaisut tekevät Progantista hiljaisimman ja tuulettuvimman kattokokonaisuuden. Valitse Progantti kun haluat parhaan kattopellin.

Miksi valita Weckman lukkosauma:

Ekologinenvalmistettu aurinkoenergialla
Turvallinenjopa 50 vuoden takuulla
Kestävinluja rakenneteräs paksuudella 0,5 mm tai 0,6 mm
Hiljaisinlämpölaajenemisen sekä tuulen ja sateen aiheuttamat äänet vaimennettu teknisin ratkaisuin tehokkaasti
Tuulettuvintiivistyslistojen tuuletusrei’itys
Kaunein kokonaisuuspäätylistat täyspitkinä 9 m pituuteen
Kotimainen100%:sti Suomessa valmistettu lukkosaumakate

Weckman Progantti

Weckman Progantti on suomalaisen peltiseppäosaamisen viimeisin taidonnäyte, markkinoiden kehittynein lukkosaumakatto. Innovatiiviset rakenneratkaisut tekevät Progantista hiljaisimman ja tuulettuvimman kattokokonaisuuden. Yksityiskohtia myöten viimeistelty lukkosaumakatto, jonka vertaansa vailla oleva asennusjärjestelmä sekä hillityn tyylikäs ulkonäkö varmistavat onnistuneen lopputuloksen kaikille katoille.

Progantti lukkosaumakatto

Weckman Progantti J

Weckman Progantti J on suomalaisen peltiseppäosaamisen viimeisin taidonnäyte, markkinoiden kehittynein lukkosaumakatto. Innovatiiviset rakenneratkaisut tekevät Progantista hiljaisimman ja tuulettuvimman kattokokonaisuuden. Yksityiskohtia myöten viimeistelty lukkosaumakatto, jonka vertaansa vailla oleva asennusjärjestelmä sekä hillityn tyylikäs ulkonäkö varmistavat onnistuneen lopputuloksen kaikille katoille.

Progantti J lukkosaumakatto

Teräsosaamista vuodesta 1750

Ensimmäiset Weckman-tuotteet syntyivät jo 1700-luvulla seppätoiminnan tuloksena. Teräksenkovalla Weckman-osaamisella valmistetaan kestävimmät katot ja seinät, kantavat rakenteet ja välipohjat, hallit ja traktorin peräkärryt.

Weckman-hallien, ohutlevyjen ja peräkärryjen pienempi hiilijalanjälki tuo taloudellista hyötyä

Weckman-ohutlevyjä hyödynnetään moderneissa kattoprofiileissa, hallien seinäprofiileissa ja katto- ja seinäorsissa sekä peräkärryjen laitaprofiileissa. Ohutlevytuotteita toimitetaan ympäri Suomea, Pohjoismaita ja Eurooppaa. Ohutlevyissä käytetään muun muassa SSAB GreenCoat® -terästä, jonka biopohjaisessa maalipinnoitteessa merkittävä osa maalipinnoitteen valmistuksessa käytettävästä fossiilisesta öljystä on korvattu rypsiöljyllä.

Ohutlevyjen ekologisuus

Weckman kattopellit ja kattoremontti

Katso Weckmanin kaikki kattopelti vaihtoehdot. Kattopeltimme sopivat niin omakotitalojen, rivitalojen kuin kerrostalojenkin katoille. Tutustu kattoremontin toteutukseen ja löydä asentajakumppanimme, jotka ovat huippuammattilaisia ja toteuttavat kattoremontin laadullisesti oikein.

Kattopellit Kattoremontti

Korkeaa ja taattua laatua

Lue lisää