Fler än 200 takalternativ

Weckman har marknadens bredaste utbud av stålplåttak. Välj bland över 200 olika alternativ för alla sorters tak. Hållbarhet, lättskötthet, kvalitet och ett bra utseende är hederssaker för oss, och du kan lita på våra tak oavsett väder. Vi har plåtar med tegelprofil, låsfalstak, radband för maskinfalsade tak, korrugerade plåtar med rak profil samt självbärande korrugerade plåtar. I vårt stora urval av färger och ytbeläggningar finns något för alla smaker. Vi erbjuder tak med en kvalitetsklassificering på 30, 40 eller till och med 50 år.

För småhus

För bostadsbolag

För takrenovering

För proffs

För planerare

Weckman taksamling

Weckmans högkvalitativa stålplåttak har skyddat hem och andra byggnader i Finland och runt om i världen i över 50 år. Genom kontinuerlig produktutveckling ser vi till att våra produkter är av högsta kvalitet vad gäller hållbarhet, funktionalitet och utseende.

Weckman Progantti låsfalstak

Progantti är Weckmans senaste och mest hållbara låsfalstak.
Det extra starka konstruktionsstålet och de unika konstruktionslösningarna gör Progantti till den tystaste och bäst ventilerade takhelheten.

Låsfalstak

Weckman tegelprofiltak

Weckmans stiliga tegelprofiltak ger huset en lyxig look. Weckmans traditionella takplåtar Teräsaalto, Teräsaateli och Terästiili är tidlösa favoriter bland finländska byggare.

Tegelprofiltak

Weckman korrugerade tak

Weckmans korrugerade tak är traditionella inhemska plåttak.
Vårt mångsidiga urval omfattar såväl galvaniserade som målade alternativ.

Korrugerade tak

Weckman maskinfalsade tak

Högklassiga radplåtar för maskinfalsade tak. Monteras av plåtslagare.

Maskinfalsade tak
Weckman seinät

Weckman väggar

Weckman väggplåtar för ytter- och innerväggar samt innertak. Olika profiler och färger kan kombineras för imponerande slutresultat.

Väggplåtar

Anvisningar för en korrekt genomförd takrenovering

Kontakta oss för en avgiftsfri kontroll av ditt tak. Våra professionella takexperter granskar ditt yttertak och konstruktionerna under det och kartlägger eventuella skador och problem. Du får ett hållbart anbud med fast pris angående renoveringen av ditt tak. Du kan utan oro överlämna renoveringen av ditt tak till Weckmans monteringspartner och njuta av kommande årtionden med tillförsikt.

Läs mer

Komplett takpaket, inklusive montering

Takmonteringar med full service

Weckman har Finlands största nätverk av monterings- och entreprenörsföretag för tak. Du kan välja en takexpert för ditt takprojekt här. Monterings- och entreprenörsföretagen är erfarna företag vars monteringsarbete ger ditt Weckman-tak en garanterad hållbarhet på 30, 40 eller till och med 50 år. I monteringsprojektet ingår behovskartläggning, offertberäkning, leverans och montering av korrekt dimensionerade Weckman-produkter samt städning och slutsyn. Våra professionella montörer genomför arbetet högklassigt och snabbt.

Weckman stålhallar, plåt och släp
ett mindre koldioxidavtryck ger ekonomiska fördelar

Produktionsinnovationer i Weckman stålhallar kommer att minska hallarnas koldioxidavtryck från produktion till driftsättning: mängden stål i produktionen kommer att minska med upp till 25 %, vilket också minskar miljöpåverkan från att transportera och bygga hallarna. CO2-utsläppen kommer att minska med cirka en miljon kilo per år på grund av minskad användning enbart av stål.

Ekologiska hålbarhet av plåttar

Weckmans företagsberättelse

Weckmans historia börjar i mitten av 1700-talet, när smeder tillverkade de första Weckman-produkterna. Arbetet fortsatte i århundrade efter århundrade.

Weckmans stålplåttak håller

Yttertaket är den viktigaste delen av en byggnad. När du väljer ett högklassigt WECKMAN-tak säkerställer du att fastighetens värde bevaras för årtionden framöver.

Läs mer

Marknadens bredaste utbud av tak

WECKMAN har marknadens bredaste utbud av stålplåttak.
Bland våra 200 alternativ hittar du enkelt den bästa lösningen för alla behov.

Läs mer

100 % finskt familjeföretag

Weckman är ett finskt familjeföretag som har ägts av släkten Weckman i över 50 år.
Alla företagets stålprodukter tillverkas i Finland.

Lue lisää

Kvalitetsklasser

Weckman Premium 50

WECKMAN Premium 50 är det bästa valet för ditt tak, när du vill ha mäktighet och hållbarhet.
• Teknisk garanti 50 år
• Garanti på färgbeläggningen 25 år

Weckman Standard 40

WECKMAN Standard 40 är ett mycket hållbart och kvalitativt alternativ för alla tak.
• Teknisk garanti 40 år
• Garanti på färgbeläggningen 15 år

Weckman Economy 30

WECKMAN Standard 40 är ett mycket hållbart och kvalitativt alternativ för alla tak.
• Teknisk garanti 30 år
• Garanti på färgbeläggningen 10 år

monteringsföretag

Be om en gratis utvärdering från en Weckman-proffs för att bygga eller renovera ditt tak. Därifrån får du både monteringen och alla takmaterial, tillbehör och utrustningar som du behöver för ditt tak.

Välj landskapet

Återförsäljning

Det mångsidiga takläggningens produktsortimentet finns tillgängligt från nästan alla välutrustade företag som säljer byggprodukter runt om hela Finland.

Sök det närmaste