Weckman Låsfalstak

Progantti är Weckmans senaste och mest hållbara låsfalstak. Det extra starka konstruktionsstålet och de unika konstruktionslösningarna gör Progantti till den tystaste och bäst ventilerade takhelheten. Välj Progantti när du vill ha den bästa takplåten.

Weckman Progantti låsfalstak

Weckman Progantti är det finländska plåtslagarkunnandets senaste mästarprov, det mest avancerade låsfalstaket på marknaden. De innovativa konstruktionslösningarna gör Progantti till den tystaste och bäst ventilerade takhelheten. Ett låsfalstak där varje detalj har finslipats. Det unika monteringssystemet och det diskreta och eleganta utseendet garanterar ett lyckat resultat på alla hus.

Progantti

Weckman Progantti J

Weckman Progantti J är det finländska plåtslagarkunnandets senaste mästarprov, det mest avancerade låsfalstaket på marknaden. De innovativa konstruktionslösningarna gör Progantti J till den tystaste och bäst ventilerade takhelheten. Ett låsfalstak där varje detalj har finslipats. Det unika monteringssystemet och det diskreta och eleganta utseendet garanterar ett lyckat resultat på alla hus.

Progantti J

Weckmans företagsberättelse

Weckmans historia börjar i mitten av 1700-talet, när smeder tillverkade de första Weckman-produkterna. Arbetet fortsatte i århundrade efter århundrade.

Weckman stålhallar, plåt och släp
ett mindre koldioxidavtryck ger ekonomiska fördelar

Produktionsinnovationer i Weckman stålhallar kommer att minska hallarnas koldioxidavtryck från produktion till driftsättning: mängden stål i produktionen kommer att minska med upp till 25 %, vilket också minskar miljöpåverkan från att transportera och bygga hallarna. CO2-utsläppen kommer att minska med cirka en miljon kilo per år på grund av minskad användning enbart av stål.

ELOLOGISKA HÅLLBARHET AV STÅLHALLAR ELOLOGISKA HÅLLBARHET AV PLÅTTAR ELOLOGISKA HÅLLBARHET AV SLÄPVAGNAR

Hög och garanterad kvalitet

Lue lisää