Weckman Tegelprofiltak

Weckmans stiliga tegelprofiltak ger huset en lyxig look. Weckmans traditionella takplåtar Teräsaalto, Teräsaateli och Ståltegel är tidlösa favoriter bland finländska byggare. Du kan bara lyckas med dessa takluckor.

Weckman Teräsaalto

Vår mest populära takplåt med tegelprofil, Weckman Teräsaalto, är perfekt för den finländska stilen. Dess låga form ger taket ett lugnt och vackert utseende.

Teräsaalto
JÄLKEEN

Weckman Ståltegel

Weckman Terästiili har varit byggarnas favorit i nästan 40 års tid. Terästiils profil ger ditt tak ett lugnt men ändå imponerande utseende.

Terästiili

Weckman Teräsaateli

Weckman Teräsaateli är ett imponerande val särskilt för stora tak. Dess höga vågprofil påminner om ett traditionellt tegeltak och ger ett lyxigt intryck. Teräsaatelis konstruktionslösningar gör det även till ett lättmonterat takalternativ.

Teräsaateli

Weckmans företagsberättelse

Weckmans historia börjar i mitten av 1700-talet, när smeder tillverkade de första Weckman-produkterna. Arbetet fortsatte i århundrade efter århundrade.

Weckman stålhallar, plåt och släp
ett mindre koldioxidavtryck ger ekonomiska fördelar

Produktionsinnovationer i Weckman stålhallar kommer att minska hallarnas koldioxidavtryck från produktion till driftsättning: mängden stål i produktionen kommer att minska med upp till 25 %, vilket också minskar miljöpåverkan från att transportera och bygga hallarna. CO2-utsläppen kommer att minska med cirka en miljon kilo per år på grund av minskad användning enbart av stål.

ELOLOGISKA HÅLLBARHET AV STÅLHALLAR ELOLOGISKA HÅLLBARHET AV PLÅTTAR ELOLOGISKA HÅLLBARHET AV SLÄPVAGNAR

Hög och garanterad kvalitet

Lue lisää