Weckman-maneeseilla toiminnallisuutta ja käyttömukavuutta

WS-ratsastushalli on suunniteltu hevosharrastajien vaatimusten mukaiseksi. Hevostallit ja maneesihallit voidaan räätälöidä toiminnan erityispiirteiden mukaan, oli kyseessä sitten yritystoiminta tai harrastustoiminta. Weckman-maneesiin voidaan rakentaa täysikokoinen standardin mukainen ratsastuskenttä ja se on suunniteltu kestämään Suomen lumiset olosuhteet. Maneesien kestävyys, helppohoitoisuus, laatu ja viimeistelty ulkonäkö ovat meille kunnia-asia, johon voi luottaa säällä kuin säällä.

Edut ja hyödyt

Rakenne

Toiminnallisuuksia ja tehokasta tilankäyttöä

Käytettävyys

Lisävarusteilla ja räätälöinneillä lisää käytettävyyttä

Muuntojoustavuus

Tarpeiden muuttuessa laajennettavissa ja muunneltavissa

Tehokas tilankäyttö

Maneesien ja ratsastushallien runkoratkaisujen mitoitus edistää toiminnallisuutta ja tehostaa tilankäyttöä: avoin kehärakenne luo tilan tuntua ja hyvän näkyvyyden koko hallin pituudelta. Kolminivelisen kehärakenteen ansiosta hallitila on käytettävissä lattiasta kattoon.

Lisäominaisuuksia ja -varusteita

Käyttömukavuutta ratsastushalliin voidaan lisätä esim. lämmöneristyksellä ja eri tyyppisillä ovilla. Yksilöllisyyttä maneesiin saa luonnonvaloa halliin tuovilla ikkunoilla, puuverhoilluilla seinillä sekä sisä- ja ulkopintojen värityksellä.

Muunneltavissa tarpeen mukaan

Weckman-maneeseissa on kiinnitetty erityisesti huomiota muuntojoustavuuteen. Hallia on tilantarpeen kasvaessa mahdollista laajentaa päätykehään asennettavan vahvistussetin ja sivuille asennettavien siipirakennesettien avulla. Maneesin käyttötarkoitusta voi myös muuttaa hyvin joustavasti, koska välipilareita ei ole.

Ota yhteyttä Weckmanin halliasiantuntijoihin, joilta saat neuvoja tarpeeseesi sopivan ratsastushallin suunnittelussa.

Katso yhteystiedot

Tekniset tiedot

Räätälöitävä mitoitus

Asiakastarpeen mukaan räätälöitävä mitoitus

Sopii jopa 20 m leveälle ratsastuskentälle

Varusteltavissa ja laajennettavissa siipirakennuksin

Saatavissa eristetyt tai eristämättömän verhoilurakenteet tarpeen mukaan

Laaja valikoima ikkunoita ja ovia halleihin

Hallien muunneltavuutta eri käyttötarkoituksiin lisäävät erilaiset ikkunat ja eri tyyppiset ovet. Käytännöllisyyttä ja tehokkuutta tilojen käyttöön tuovat käyttötarpeen mukaan valitut ja mitoitetut ovet ja ikkunat. Erillisiä ovia voi lisätä myös jälkeenpäin.

Ovet

Weckman-hallin mitoitus ja oviaukkojen koko ja sijoittelu voidaan suunnitella joustavasti käyttötarkoituksen mukaan. Kolminivelkehän ansiosta päätyihin on mahdollista saada isot oviaukot. Weckmanin teräsorret mahdollistavat pitkät jännevälit, joten myös hallin pitkälle seinälle voi sijoittaa oviaukkoja isoillekin koneille.

Teräshalleihin on valittavissa eri tyyppisiä ovia käyttötarpeen mukaan:

Liukuovet

Nosto-ovet

Taitto-ovet

Käyntiovet

Kysy lisätietoja Weckmanin asiantuntijoilta, miten hallinkäyttöä voi tehostaa eri kokoisilla ja eri tyyppisillä ovilla.

Katso yhteystiedot

Liukuovet

Helppo asentaa

Weckman-liukuovet on helppo asentaa, koska kannakkeiden kiinnikkeet on hitsattu hallin pilareihin valmiiksi tehtaalla. Tiiviin rakenteen aikaansaamiseksi oven sivulevyjen listat voidaan leikata niin, että lista lähtee lattiasta saakka.

Kaksi liukuovea samalla kiskolla

Uudella ovikiskojärjestelmällä samalle kiskolle voidaan asentaa kaksi ovea rinnakkain. Tämä korvaa aiemman järjestelmän, jossa vaadittiin kaksi kiskoa rinnakkain. Yhdellä kiskolla ovet liukuvat toistensa ohi. Toinen ovi on myös mahdollista lisätä jälkikäteen.

Käynti- ja lisäovet myös jälkeenpäin

Erillisen käyntioven tai lisäoven voi asentaa myös olemassaolevaan Weckman-halliin.

Vakio-liukuovet

Liukuovien vakiokorkeudet 4300 ja 4600, leveys 2660-5080.

Ikkunat

Käyttömukavuutta ja ilmettä halleihin saa erilaisilla ikkunoilla. Ikkunavalinnoilla saadaan tarpeen vaatiessa hyödynnettyä luonnonvaloa valaistuksessa.

Ikkunat

Käyttötarpeen mukaiset ikkunat

Näyttävät ja energiatehokkaat ikkunat valitaan hallin käyttötarkoituksen mukaan. Ikkunoilla voidaan suojata tilaa, rajata sisään tulevan valon määrää ja peittää näkyvyyttä. Isoilla, avarilla ikkunoilla hallin ulkonäköä voidaan muuttaa ja parantaa käyttömukavuutta.

Nauhaikkunat

Nauhaikkunat

Käytännölliset Weckman-nauhaikkunat asennetaan suoraan orsiväliin ilman karmeja. Nauhaikkunoilla voidaan toteuttaa myös yhtenäisiä, näyttäviä lasiseiniä.

Nauhaikkunat sopivat yhteen myös sandwich-elementtien kanssa. Lue lisää Weckmanin sandwich-elementeistä.

Kysy lisätietoja Weckmanin asiantuntijoilta.

Katso yhteystiedot

Teräskatot

Teräshallin käytettävyyden ja näyttävyyden viimeistelee laadukas Weckman-teräskatto. Laatuluokista ja väreistä löytyy jokaiseen halliin soveltuva vaihtoehto. Eri profiileja ja värejä yhdistelemällä saadaan aikaan näyttäviä lopputuloksia.

Lukkosaumakatot

Tiilikuviokatot

Poimukatot

Konesaumakatot/rivipellit

Kattotoimitus sisältää tarvittavat listat, listojen kiinnitysruuvit ja harjatiivisteen.

Tutustu mallistoon

Lisätarvikkeet

Weckman teräshallit on suunniteltu yksityiskohtaisesti jokaista asennustarviketta myöten. Kun valitset koko paketin, voit olla varma, että halli kestää ja toimii luotettavasti ja pitkäikäisesti niin kuin pitää.

Weckman teräshallit voidaan varustaa käyttökohteen vaatimusten mukaan suunnitelluilla lisätarvikkeilla. Kaikki yksityiskohdat on mietitty toiminnallisuus ja käytettävyys edellä, yli 40 vuoden teräsrakentamisen kokemuksella.

Varmista teräshallin kestävyys ja huolehdi työturvallisuudesta valittavissa olevilla lisätarvikkeilla.

  • kattoturvatuotteet (mm. tikkaat, kattosillat, lumiesteet)
  • sadevesijärjestelmät
  • aurinkokennot ja kennojen kiinnikkeet, aurinkopaneelien kannakkeet
  • savunpoistoluukut
  • valolevyt lasikuituvahvisteisesta polyesterista (saatavilla tiettyihin Weckman-poimulevyihin)
  • antikondenssipinnoite eristämättömien hallien ja katoksien kattoihin (saatavilla tiettyihin levyprofiileihin ja -paksuuksiin)

Kysy lisätietoja Weckmanin asiantuntijoilta.

Katso yhteystiedot