Eristämättömät Weckman WS -teräshallit

Weckmanin eristämätön (ns. kylmä) teräshalli on Suomen suosituin valmishalli, jota on valmistettu eri käyttötarkoituksiin jo yli 40 vuotta. Se sopii mm. kone- ja varastohalliksi, kun lämmintä hallitilaa ei välttämättä tarvita. Weckman WS on turvallinen ja suunniteltu Suomen olosuhteisiin kestämään paikalliset lumikuormat. Vakiohalleissa on lyhyt toimitusaika.

Edut ja hyödyt

Tehokkuus

Kehärakenteen ansiosta joka kuutio tehokäytössä

Nopeus

Pystytys valmiista elementeistä ilman erikoistyökaluja

Varustelu

Laajasta varustevalikoimasta käyttömukavuutta

Ympäristöystävällisyys

Teräs 100 % kierrätettävää

Koko hallitila käytettävissä

Erinomaisen kotelopalkki-kehärakenteen ansiosta hallissa on tilan tuntua ja hyvä näkyvyys koko pituudelta, sillä kaarituetussa katossa ei tarvita kattoristikoita tai pilareita, joten tila jää kokonaisuudessaan tehokkaaseen käyttöön.

Nopea pystytys ja asennus

Tukevarakenteinen halli on helppo ja nopea pystyttää eikä se vaadi erikoistyökaluja. Pystyttämistä nopeuttaa vääntöjäykkä kehärakenne, kun koko kehäelementti voidaan nostaa kerralla pystyyn. Weckman-asennustarvikkeet ja listat viimeistelevät kokonaisuuden.

Monikäyttöinen ja kestävä

Weckman WS -halli tarjoaa nykyaikaiset ja avarat tilat esim. teollisuuden ja maatalouden käyttöön. Väsymättömän materiaalin ansiosta hallin tekninen käyttöikä on 50 vuotta. Hallin paloluokitus on P3. Kattokulmissa on valittavissa vakiokulman 15° lisäksi myös 27°.

Laaja varustevalikoima

Hallien muunneltavuutta eri käyttötarkoituksiin lisäävät varustelut, esimerkiksi ikkunat ja eri tyyppiset ovet. Oviaukot voidaan sijoitella ja mitoittaa joustavasti. Hallin käyttötarkoitusta voi muuttaa hyvin joustavasti koska välipilareita ei ole. Eristämättömät hallit voidaan tarvittaessa myöhemmin lämpöeristää.

Ota yhteyttä Weckmanin halliasiantuntijoihin, joilta saat neuvoja tarpeeseesi sopivan teräshallin valinnassa ja suunnittelussa.

Katso yhteystiedot

Tekniset tiedot

Vakiorunkoleveydet ja elementit

Vakioseinäkorkeus (teräspilarien korkeus) 4,6 m
Hallien vakioleveydet 11, 14, 16, 18, 20, 22 ja 24 m

Vakiokattokulmat 15° ja 27°
Paloluokitus P3

Laaja valikoima ikkunoita ja ovia halleihin

Hallien muunneltavuutta eri käyttötarkoituksiin lisäävät erilaiset ikkunat ja eri tyyppiset ovet. Käytännöllisyyttä ja tehokkuutta tilojen käyttöön tuovat käyttötarpeen mukaan valitut ja mitoitetut ovet ja ikkunat. Erillisiä ovia voi lisätä myös jälkeenpäin.

Ovet

Weckman-hallin mitoitus ja oviaukkojen koko ja sijoittelu voidaan suunnitella joustavasti käyttötarkoituksen mukaan. Kolminivelkehän ansiosta päätyihin on mahdollista saada isot oviaukot. Weckmanin teräsorret mahdollistavat pitkät jännevälit, joten myös hallin pitkälle seinälle voi sijoittaa oviaukkoja isoillekin koneille.

Teräshalleihin on valittavissa eri tyyppisiä ovia käyttötarpeen mukaan:

Liukuovet

Nosto-ovet

Taitto-ovet

Käyntiovet

Kysy lisätietoja Weckmanin asiantuntijoilta, miten hallinkäyttöä voi tehostaa eri kokoisilla ja eri tyyppisillä ovilla.

Katso yhteystiedot

Liukuovet

Helppo asentaa

Weckman-liukuovet on helppo asentaa, koska kannakkeiden kiinnikkeet on hitsattu hallin pilareihin valmiiksi tehtaalla. Tiiviin rakenteen aikaansaamiseksi oven sivulevyjen listat voidaan leikata niin, että lista lähtee lattiasta saakka.

Kaksi liukuovea samalla kiskolla

Uudella ovikiskojärjestelmällä samalle kiskolle voidaan asentaa kaksi ovea rinnakkain. Tämä korvaa aiemman järjestelmän, jossa vaadittiin kaksi kiskoa rinnakkain. Yhdellä kiskolla ovet liukuvat toistensa ohi. Toinen ovi on myös mahdollista lisätä jälkikäteen.

Käynti- ja lisäovet myös jälkeenpäin

Erillisen käyntioven tai lisäoven voi asentaa myös olemassaolevaan Weckman-halliin.

Vakio-liukuovet

Liukuovien vakiokorkeudet 4300 ja 4600, leveys 2660-5080.

Ikkunat

Käyttömukavuutta ja ilmettä halleihin saa erilaisilla ikkunoilla. Ikkunavalinnoilla saadaan tarpeen vaatiessa hyödynnettyä luonnonvaloa valaistuksessa.

Ikkunat

Käyttötarpeen mukaiset ikkunat

Näyttävät ja energiatehokkaat ikkunat valitaan hallin käyttötarkoituksen mukaan. Ikkunoilla voidaan suojata tilaa, rajata sisään tulevan valon määrää ja peittää näkyvyyttä. Isoilla, avarilla ikkunoilla hallin ulkonäköä voidaan muuttaa ja parantaa käyttömukavuutta.

Nauhaikkunat

Nauhaikkunat

Käytännölliset Weckman-nauhaikkunat asennetaan suoraan orsiväliin ilman karmeja. Nauhaikkunoilla voidaan toteuttaa myös yhtenäisiä, näyttäviä lasiseiniä.

Nauhaikkunat sopivat yhteen myös sandwich-elementtien kanssa. Lue lisää Weckmanin sandwich-elementeistä.

Kysy lisätietoja Weckmanin asiantuntijoilta.

Katso yhteystiedot

Teräskatot

Teräshallin käytettävyyden ja näyttävyyden viimeistelee laadukas Weckman-teräskatto. Laatuluokista ja väreistä löytyy jokaiseen halliin soveltuva vaihtoehto. Eri profiileja ja värejä yhdistelemällä saadaan aikaan näyttäviä lopputuloksia.

Lukkosaumakatot

Tiilikuviokatot

Poimukatot

Konesaumakatot/rivipellit

Kattotoimitus sisältää tarvittavat listat, listojen kiinnitysruuvit ja harjatiivisteen.

Tutustu mallistoon

Lisätarvikkeet

Weckman teräshallit on suunniteltu yksityiskohtaisesti jokaista asennustarviketta myöten. Kun valitset koko paketin, voit olla varma, että halli kestää ja toimii luotettavasti ja pitkäikäisesti niin kuin pitää.

Weckman teräshallit voidaan varustaa käyttökohteen vaatimusten mukaan suunnitelluilla lisätarvikkeilla. Kaikki yksityiskohdat on mietitty toiminnallisuus ja käytettävyys edellä, yli 40 vuoden teräsrakentamisen kokemuksella.

Varmista teräshallin kestävyys ja huolehdi työturvallisuudesta valittavissa olevilla lisätarvikkeilla.

  • kattoturvatuotteet (mm. tikkaat, kattosillat, lumiesteet)
  • sadevesijärjestelmät
  • aurinkokennot ja kennojen kiinnikkeet, aurinkopaneelien kannakkeet
  • savunpoistoluukut
  • valolevyt lasikuituvahvisteisesta polyesterista (saatavilla tiettyihin Weckman-poimulevyihin)
  • antikondenssipinnoite eristämättömien hallien ja katoksien kattoihin (saatavilla tiettyihin levyprofiileihin ja -paksuuksiin)

Kysy lisätietoja Weckmanin asiantuntijoilta.

Katso yhteystiedot