Pulpettikattoiset
Weckman KS -hallit ja katokset

Weckman KS pulpettikattoinen halli toimii edullisena varastotilana ja suojakatoksena esim. koneille ja laitteille. Maatiloilla niitä käytetään konesuojina, yritystoiminnassa ulkovarastoina ja taloyhtiöissä autokatoksina. Modulaarinen rakenne mahdollistaa katoksen sovittamisen kapasiteettitarpeen tai rakennustilan puitteissa. Katos voidaan sijoittaa myös ympäröimään teollisuushallia. Konehallirakennusten ja erilaisten suojakatosten vakiotoimituksissa on lyhyt toimitusaika.

Edut ja hyödyt

Kestävyys

Suunniteltu Suomen olosuhteisiin

Pitkäikäinen

Tekninen käyttöikä 50 vuotta

nopeus

Pystytys valmiista elementeistä ilman erikoistyökaluja

Kestävä ja käytännöllinen

Pulpettikattoisessa hallissa on vahva teräsputkirunko ja vaativiin Suomen olosuhteisiin suunniteltu pitkä eturäystäs (1 m). Weckman katoksien turvallisuus pohjautuu Weckmanin vuosikymmenien kokemukseen rakentamisesta Suomen vaativiin lumisiin oloihin.

Suunniteltu vaativaan käyttöön

Tarvittaessa jo ennestään vahvarunkoisen hallin/katoksen saa myös vahvistetulla kehärakenteella, mikä mahdollistaa isommat kehävälit esim. isompien maatalouskoneiden suojakatoksissa.

Tyylikkäät katokset moneen tarpeeseen

Käytännölliset ja tyylikkäät Weckman katokset suojaavat sateelta ja lumelta. Pulpettikattoinen halli soveltuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin, se toimii niin säilytystilana kuin pihavarastona. Eri teräsprofiileja ja värejä yhdistelemällä saadaan aikaan näyttäviä lopputuloksia.

Tekniset tiedot

Vakiorunkoleveydet ja elementit

Vakio-takaseinäkorkeus 3,6 m

Vakioleveydet 8 m ja 10 m.
Saatavilla myös 12 metrin poikittaissuuntaisella ristikkorakenteella ilman välipilareita.

Vapaavalintaiset hallikoot (pituussuuntainen palkkirakenne)

Vesikatto kantavalla profiililevyllä

Vakiokattokulma 10°

Laaja valikoima ikkunoita ja ovia halleihin

Hallien muunneltavuutta eri käyttötarkoituksiin lisäävät erilaiset ikkunat ja eri tyyppiset ovet. Käytännöllisyyttä ja tehokkuutta tilojen käyttöön tuovat käyttötarpeen mukaan valitut ja mitoitetut ovet ja ikkunat. Erillisiä ovia voi lisätä myös jälkeenpäin.

Ovet

Weckman-hallin mitoitus ja oviaukkojen koko ja sijoittelu voidaan suunnitella joustavasti käyttötarkoituksen mukaan. Kolminivelkehän ansiosta päätyihin on mahdollista saada isot oviaukot. Weckmanin teräsorret mahdollistavat pitkät jännevälit, joten myös hallin pitkälle seinälle voi sijoittaa oviaukkoja isoillekin koneille.

Teräshalleihin on valittavissa eri tyyppisiä ovia käyttötarpeen mukaan:

Liukuovet

Nosto-ovet

Taitto-ovet

Käyntiovet

Kysy lisätietoja Weckmanin asiantuntijoilta, miten hallinkäyttöä voi tehostaa eri kokoisilla ja eri tyyppisillä ovilla.

Katso yhteystiedot

Liukuovet

Helppo asentaa

Weckman-liukuovet on helppo asentaa, koska kannakkeiden kiinnikkeet on hitsattu hallin pilareihin valmiiksi tehtaalla. Tiiviin rakenteen aikaansaamiseksi oven sivulevyjen listat voidaan leikata niin, että lista lähtee lattiasta saakka.

Kaksi liukuovea samalla kiskolla

Uudella ovikiskojärjestelmällä samalle kiskolle voidaan asentaa kaksi ovea rinnakkain. Tämä korvaa aiemman järjestelmän, jossa vaadittiin kaksi kiskoa rinnakkain. Yhdellä kiskolla ovet liukuvat toistensa ohi. Toinen ovi on myös mahdollista lisätä jälkikäteen.

Käynti- ja lisäovet myös jälkeenpäin

Erillisen käyntioven tai lisäoven voi asentaa myös olemassaolevaan Weckman-halliin.

Vakio-liukuovet

Liukuovien vakiokorkeudet 4300 ja 4600, leveys 2660-5080.

Ikkunat

Käyttömukavuutta ja ilmettä halleihin saa erilaisilla ikkunoilla. Ikkunavalinnoilla saadaan tarpeen vaatiessa hyödynnettyä luonnonvaloa valaistuksessa.

Ikkunat

Käyttötarpeen mukaiset ikkunat

Näyttävät ja energiatehokkaat ikkunat valitaan hallin käyttötarkoituksen mukaan. Ikkunoilla voidaan suojata tilaa, rajata sisään tulevan valon määrää ja peittää näkyvyyttä. Isoilla, avarilla ikkunoilla hallin ulkonäköä voidaan muuttaa ja parantaa käyttömukavuutta.

Nauhaikkunat

Nauhaikkunat

Käytännölliset Weckman-nauhaikkunat asennetaan suoraan orsiväliin ilman karmeja. Nauhaikkunoilla voidaan toteuttaa myös yhtenäisiä, näyttäviä lasiseiniä.

Nauhaikkunat sopivat yhteen myös sandwich-elementtien kanssa. Lue lisää Weckmanin sandwich-elementeistä.

Kysy lisätietoja Weckmanin asiantuntijoilta.

Katso yhteystiedot

Teräskatot

Teräshallin käytettävyyden ja näyttävyyden viimeistelee laadukas Weckman-teräskatto. Laatuluokista ja väreistä löytyy jokaiseen halliin soveltuva vaihtoehto. Eri profiileja ja värejä yhdistelemällä saadaan aikaan näyttäviä lopputuloksia.

Lukkosaumakatot

Tiilikuviokatot

Poimukatot

Konesaumakatot/rivipellit

Kattotoimitus sisältää tarvittavat listat, listojen kiinnitysruuvit ja harjatiivisteen.

Tutustu mallistoon

Lisätarvikkeet

Weckman teräshallit on suunniteltu yksityiskohtaisesti jokaista asennustarviketta myöten. Kun valitset koko paketin, voit olla varma, että halli kestää ja toimii luotettavasti ja pitkäikäisesti niin kuin pitää.

Weckman teräshallit voidaan varustaa käyttökohteen vaatimusten mukaan suunnitelluilla lisätarvikkeilla. Kaikki yksityiskohdat on mietitty toiminnallisuus ja käytettävyys edellä, yli 40 vuoden teräsrakentamisen kokemuksella.

Varmista teräshallin kestävyys ja huolehdi työturvallisuudesta valittavissa olevilla lisätarvikkeilla.

  • kattoturvatuotteet (mm. tikkaat, kattosillat, lumiesteet)
  • sadevesijärjestelmät
  • aurinkokennot ja kennojen kiinnikkeet, aurinkopaneelien kannakkeet
  • savunpoistoluukut
  • valolevyt lasikuituvahvisteisesta polyesterista (saatavilla tiettyihin Weckman-poimulevyihin)
  • antikondenssipinnoite eristämättömien hallien ja katoksien kattoihin (saatavilla tiettyihin levyprofiileihin ja -paksuuksiin)

Kysy lisätietoja Weckmanin asiantuntijoilta.

Katso yhteystiedot

Ota yhteyttä Weckmanin halliasiantuntijoihin, joilta saat neuvoja tarpeeseesi sopivan hallin suunnittelussa.

Katso yhteystiedot