Näyttävyyttä, käytettävyyttä ja muunneltavuutta

Weckman-teräshalli on toimiva ratkaisu monenlaisiin erikoiskohteisiin ja käyttötarkoituksiin, esim.  automaalaamoksi, antiikkiliikkeeksi, paloasemaksi tai rautakaupaksi. Perushalliin ei tarvitse tyytyä, sillä halleihin on saatavissa myös näyttävyyttä ja monikäyttöisyyttä.

Weckmanin teräshallit ovat muuntojoustavia: hallia voidaan muunnella toiveiden mukaan ja tarpeiden muuttuessa. Modulaarisen rakenteen ansiosta hallia voidaan jatkaa myöhemmin kustannustehokkaasti. Useista mallivaihtoehdoista löytyy sopiva erikoishalli niin varastoksi, liiketilaksi, konehalliksi, korjaamotilaksi, eläinrakennukseksi, hevostalliksi kuin maneesiksi.

Jatkuva tuotekehitys varmistaa, että Weckman teräshallit ovat huippulaatua niin kestävyyden, toimivuuden kuin ulkonäönkin suhteen.

Edut ja hyödyt

Räätälöitävyys

Rakenne ja ominaisuudet käyttötarpeen mukaan

kestävyys

Suomen olosuhteisiin suunniteltu

Muunneltavuus

Hallin koko ja toiminnallisuudet muutettavissa jälkikäteen

Halli käyttötarpeesi mukaan

Käyttötarpeen mukaan hallissa voi olla sekä lämpöeristettyä että eristämätöntä tilaa. Kevytrakenteisen, sandwich-elementeillä eristetyn väliseinän avulla halli voidaan jakaa kylmään ja lämpimään lohkoon. Käytännöllisyyttä ja tilojen tehokkuutta tuovat käyttötarpeen mukaan mitoitetut ovet ja ikkunat sekä muut saatavilla olevat lisävarusteet, kuten esim. sadevesijärjestelmät ja aurinkokennot.

Lue lisää sandwich-elementeistä

Kestävä ja pitkäikäinen investointi

Weckmanin laatu suunnittelusta asennukseen takaa teräshallisi kestävyyden pohjoisen olosuhteissa. Väsymättömän materiaalin ansiosta hallin tekninen käyttöikä on 50 vuotta.

Jatkuvalla tuotekehityksellä huolehdimme, että tuotteemme ovat huippulaatua niin kestävyyden, toimivuuden kuin ulkonäön suhteen.

Muuntojoustavuudella lisää mahdollisuuksia

Muuntojoustavuuden ansiosta Weckman-erikoishallien käyttöä ei rajoita nykyinen hallirakenne tai koko, sillä kokoa ja toiminnallisuuksia voidaan muuttaa tarvittaessa jälkikäteen. Käyttötarpeen muuttuessa hallia voidaan laajentaa, lämpöeristää kokonaan tai osittain, siihen voidaan asentaa liukuovia tai lisätä korkeita ja leveitä oviaukkoja ja ikkunoita.

Ota yhteyttä Weckmanin halliasiantuntijoihin, joilta saat neuvoja tarpeeseesi sopivan hallin valinnassa.

Katso yhteystiedot

Tekniset tiedot

Laaja valikoima ikkunoita ja ovia halleihin

Hallien muunneltavuutta eri käyttötarkoituksiin lisäävät erilaiset ikkunat ja eri tyyppiset ovet. Käytännöllisyyttä ja tehokkuutta tilojen käyttöön tuovat käyttötarpeen mukaan valitut ja mitoitetut ovet ja ikkunat. Erillisiä ovia voi lisätä myös jälkeenpäin.

Ovet

Weckman-hallin mitoitus ja oviaukkojen koko ja sijoittelu voidaan suunnitella joustavasti käyttötarkoituksen mukaan. Kolminivelkehän ansiosta päätyihin on mahdollista saada isot oviaukot. Weckmanin teräsorret mahdollistavat pitkät jännevälit, joten myös hallin pitkälle seinälle voi sijoittaa oviaukkoja isoillekin koneille.

Teräshalleihin on valittavissa eri tyyppisiä ovia käyttötarpeen mukaan:

Liukuovet

Nosto-ovet

Taitto-ovet

Käyntiovet

Kysy lisätietoja Weckmanin asiantuntijoilta, miten hallinkäyttöä voi tehostaa eri kokoisilla ja eri tyyppisillä ovilla.

Katso yhteystiedot

Liukuovet

Helppo asentaa

Weckman-liukuovet on helppo asentaa, koska kannakkeiden kiinnikkeet on hitsattu hallin pilareihin valmiiksi tehtaalla. Tiiviin rakenteen aikaansaamiseksi oven sivulevyjen listat voidaan leikata niin, että lista lähtee lattiasta saakka.

Kaksi liukuovea samalla kiskolla

Uudella ovikiskojärjestelmällä samalle kiskolle voidaan asentaa kaksi ovea rinnakkain. Tämä korvaa aiemman järjestelmän, jossa vaadittiin kaksi kiskoa rinnakkain. Yhdellä kiskolla ovet liukuvat toistensa ohi. Toinen ovi on myös mahdollista lisätä jälkikäteen.

Käynti- ja lisäovet myös jälkeenpäin

Erillisen käyntioven tai lisäoven voi asentaa myös olemassaolevaan Weckman-halliin.

Vakio-liukuovet

Liukuovien vakiokorkeudet 4300 ja 4600, leveys 2660-5080.

Ikkunat

Käyttömukavuutta ja ilmettä halleihin saa erilaisilla ikkunoilla. Ikkunavalinnoilla saadaan tarpeen vaatiessa hyödynnettyä luonnonvaloa valaistuksessa.

Ikkunat

Käyttötarpeen mukaiset ikkunat

Näyttävät ja energiatehokkaat ikkunat valitaan hallin käyttötarkoituksen mukaan. Ikkunoilla voidaan suojata tilaa, rajata sisään tulevan valon määrää ja peittää näkyvyyttä. Isoilla, avarilla ikkunoilla hallin ulkonäköä voidaan muuttaa ja parantaa käyttömukavuutta.

Nauhaikkunat

Nauhaikkunat

Käytännölliset Weckman-nauhaikkunat asennetaan suoraan orsiväliin ilman karmeja. Nauhaikkunoilla voidaan toteuttaa myös yhtenäisiä, näyttäviä lasiseiniä.

Nauhaikkunat sopivat yhteen myös sandwich-elementtien kanssa. Lue lisää Weckmanin sandwich-elementeistä.

Kysy lisätietoja Weckmanin asiantuntijoilta.

Katso yhteystiedot

Teräskatot

Teräshallin käytettävyyden ja näyttävyyden viimeistelee laadukas Weckman-teräskatto. Laatuluokista ja väreistä löytyy jokaiseen halliin soveltuva vaihtoehto. Eri profiileja ja värejä yhdistelemällä saadaan aikaan näyttäviä lopputuloksia.

Lukkosaumakatot

Tiilikuviokatot

Poimukatot

Konesaumakatot/rivipellit

Kattotoimitus sisältää tarvittavat listat, listojen kiinnitysruuvit ja harjatiivisteen.

Tutustu mallistoon

Lisätarvikkeet

Weckman teräshallit on suunniteltu yksityiskohtaisesti jokaista asennustarviketta myöten. Kun valitset koko paketin, voit olla varma, että halli kestää ja toimii luotettavasti ja pitkäikäisesti niin kuin pitää.

Weckman teräshallit voidaan varustaa käyttökohteen vaatimusten mukaan suunnitelluilla lisätarvikkeilla. Kaikki yksityiskohdat on mietitty toiminnallisuus ja käytettävyys edellä, yli 40 vuoden teräsrakentamisen kokemuksella.

Varmista teräshallin kestävyys ja huolehdi työturvallisuudesta valittavissa olevilla lisätarvikkeilla.

  • kattoturvatuotteet (mm. tikkaat, kattosillat, lumiesteet)
  • sadevesijärjestelmät
  • aurinkokennot ja kennojen kiinnikkeet, aurinkopaneelien kannakkeet
  • savunpoistoluukut
  • valolevyt lasikuituvahvisteisesta polyesterista (saatavilla tiettyihin Weckman-poimulevyihin)
  • antikondenssipinnoite eristämättömien hallien ja katoksien kattoihin (saatavilla tiettyihin levyprofiileihin ja -paksuuksiin)

Kysy lisätietoja Weckmanin asiantuntijoilta.

Katso yhteystiedot