Kokonaistoimitus

KAIKKI KATOLLE WECKMANILTA

WECKMANIN TAATUSTI YHTEENSOPIVAT KATTOVARUSTEET TEKEVÄT KATOSTASI VARMAN KOKONAISUUDEN

Olipa kysymyksessä vanhan katon korjaaminen tai uuden rakentaminen,  rautakaupan ammattilaiset neuvovat sinua kattotyyppiisi soveltuvan teräskatteen ja lisätarvikkeiden valinnassa. Saat kaiken tuen oikean katon toteuttamiseen. Kattotoimitus sisältää aluskaterakenteet, teräskatemateriaalit ja niihin räätälöidyt asennustarvikkeet, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet. Weckman-tuotepaketin komponentit ovat innovatiivisen kehitystyön tulosta. Jokaisen osan toiminnallisuus on tarkkaan mietitty katon parhaan toiminnan, kestävyyden ja näyttävän ulkonäön takaamiseksi.

TÄYDELLINEN KATTO – VALMIIKSI ASENNETTUNA

Weckman kattoasiantuntijaverkosto on Suomen laajin. Voit valita haluamasi kattoasiantuntijan kattosi toteuttamiseen tästä linkistä.  Weckman asentajakumppaniyritykset kokeneita yrityksiä, joiden asentamina Weckmanin asennus-, sadevesi- ja kattoturvatuotteita käyttämällä saat katollesi 30, 40, tai jopa 50 vuoden teknisen käyttöikälupauksen. Huippuammattilaisen toteuttamana kattoremontti tehdään laadullisesti oikein ja nopeasti, työn jälki on siistiä niin katolla kuin pihallasi. Kaikki remontista syntyneet jätteet kierrätetään määräysten mukaisesti.

HALUATKO KATTOREMONTIN KAHDESSA PÄIVÄSSÄ?

Katteen vaihdon voi luvata kahdessa päivässä – perusteellista kattoremonttia ei tehdä niin lyhyessä ajassa. Weckman kattoasiantuntija -kumppani pitää huolen että myös vesikaton alle jäävät rakenteet toteutetaan niin, ettei kosteutta tai lahoavia rakenteita jää uuden vesikaton alle. Saat tiiviin ja kestävän vesikaton alusrakenteita myöten.

WECKMAN KULJETUSPALVELU – KULJETTAA, NEUVOO JA PALVELEE

Valitessasi Weckmanin teräskatetoimittajaksesi saat kaikki tarvittavat tuotteet yhdestä paikasta. Weckmanin oma kuljetuskalusto ja omat kuljettajat huolehtivat kattomateriaalit oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan sovitusti. Asiakaspalveluhenkiset kuljettajamme hallitsevat myös perustiedot tuotteista, tuotteiden käsittelystä ja säilytyksestä.

UUSI KATTO ON VALMIS

Kattosi valmistuu sovitun aikataulun mukaisesti. Lopputulos on näyttävä, työn jälki on siistiä katolla ja pihalla. Urakoitsija huolehtii remontista syntyneiden jätteiden kierrätyksestä asianmukaisesti. Urakoinnista vastaava mestari tarkastaa lopputuloksen, antaa luovutustodistuksen ja kattosi huolto-ohjeet.