Teräshallin valinta ja rakentaminen

Hallirakennuksen mallin valinnassa ja rakenteen suunnittelussa on huomioitava erilaisia vaatimuksia. Käyttötarkoitus määrää suunnittelun lähtökohdat, mutta myös tulevaisuuden suunnitelmat on hyvä ottaa jo alkuvaiheessa huomioon. Apunasi on teräsrakentamisen asiantuntijoita ja ammattilaisia, joilta saat vinkkejä ja lisätietoja.

Sopivan teräshallimallin valinta ja suunnittelun lähtökohdat

Ota yhteyttä Weckmanin halliasiantuntijoihin, kun suunnittelet hallin rakentamista ja muuntamista muuttuneisiin tarpeisiin.

Katso yhteystiedot

10 syytä valita Weckman-teräshalli

Weckman teräshallien suunnittelu erikoishallit

Weckmanin teräshallit soveltuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin ja ne ovat muuntojoustavia: hallia voidaan muunnella toiveiden mukaan ja tarpeiden muuttuessa. Teräskehähalli sopii varastoksi, liiketilaksi, konehalliksi, korjaamotilaksi, eläinrakennukseksi, hevostalliksi ja maneesiksi.

Weckman vakiohalleilla on nopea toimitusaika.

Teräs on ympäristöystävällinen rakennusmateriaali, koska se valmistetaan hiilineutraalisti ja se on 100-prosenttisesti kierrätettävää. Teräshallin tekninen käyttöikä on 50 vuotta, joten se on pitkäkestoinen investointi.

Teräselementeistä rakennettu halli voidaan purkaa osiin ja jälleenmyydä tai pystyttää toiseen paikkaan helpommin kuin esim. puusta valmistettu.

Hallin mitoitus voidaan suunnitella käyttötarkoituksen mukaan. Weckmanin teräsorret mahdollistavat pitkät jännevälit, joten myös hallin pitkälle seinälle voi sijoittaa oviaukkoja isoillekin koneille. Jos käyttötarpeet muuttuvat myöhemmin, hallia voi muuntaa tai laajentaa kätevästi.

Kolminivelisen kehärakenteen ansiosta hallitila on käytettävissä lattiasta kattoon.

Teräshalli voi olla kokonaan ns. kylmä (lämpöeristämätön) tai lämmin (lämpöeristetty) – tai se voi käyttötarkoituksen vaatiessa olla myös näiden yhdistelmä.

Hallin pystytys on nopeaa, koska kehät nostetaan kokonaisina perustuksille eikä pitkiä nosturivuokria tarvita. Myös seinä- ja kattoelementien asennus sujuu vauhdikkaasti, koska niissä on valmiit sisä- ja ulkopinnat. Kokonaisuus viimeistellään Weckman-asennustarvikkeilla ja listoilla.

Weckman-teräshalleihin on saatavilla kattava valikoima varusteluja. Voit tehostaa hallin käyttöä eri kokoisilla ovilla ja ikkunoilla tai rakenteilla (esim. tuulettuva yläosa). Käyttömukavuutta ja näyttävyyttä voidaan lisätä mm. ikkunoilla ja valolevyillä.

Teräsosaamisemme on vertaansa vailla. Suomen olosuhteisiin suunniteltuja Weckman-halleja on valmistettu jo kohta 50 vuoden ajan. Rakenteiden asianmukaisen laadun takaavat Euronormien mukainen suunnittelu ja EN 1090 -sertifioinnin mukainen valmistus.