Näyttävyyttä, käytettävyyttä ja muunneltavuutta

Weckman-teräshalli on toimiva ratkaisu monenlaisiin erikoiskohteisiin ja käyttötarkoituksiin, esim.  automaalaamoksi, antiikkiliikkeeksi, paloasemaksi tai rautakaupaksi. Perushalliin ei tarvitse tyytyä, sillä halleihin on saatavissa myös näyttävyyttä ja monikäyttöisyyttä.

Weckmanin teräshallit ovat muuntojoustavia: hallia voidaan muunnella toiveiden mukaan ja tarpeiden muuttuessa. Modulaarisen rakenteen ansiosta hallia voidaan jatkaa myöhemmin kustannustehokkaasti. Useista mallivaihtoehdoista löytyy sopiva erikoishalli niin varastoksi, liiketilaksi, konehalliksi, korjaamotilaksi, eläinrakennukseksi, hevostalliksi kuin maneesiksi.

Jatkuva tuotekehitys varmistaa, että Weckman teräshallit ovat huippulaatua niin kestävyyden, toimivuuden kuin ulkonäönkin suhteen.

Edut ja hyödyt

Räätälöitävyys

Rakenne ja ominaisuudet käyttötarpeen mukaan

kestävyys

Suomen olosuhteisiin suunniteltu

Muunneltavuus

Hallin koko ja toiminnallisuudet muutettavissa jälkikäteen

Halli käyttötarpeesi mukaan

Käyttötarpeen mukaan hallissa voi olla sekä lämpöeristettyä että eristämätöntä tilaa. Kevytrakenteisen, sandwich-elementeillä eristetyn väliseinän avulla halli voidaan jakaa kylmään ja lämpimään lohkoon. Käytännöllisyyttä ja tilojen tehokkuutta tuovat käyttötarpeen mukaan mitoitetut ovet ja ikkunat sekä muut saatavilla olevat lisävarusteet, kuten esim. sadevesijärjestelmät ja aurinkokennot.

Lue lisää sandwich-elementeistä

Kestävä ja pitkäikäinen investointi

Weckmanin laatu suunnittelusta asennukseen takaa teräshallisi kestävyyden pohjoisen olosuhteissa. Väsymättömän materiaalin ansiosta hallin tekninen käyttöikä on 50 vuotta.

Jatkuvalla tuotekehityksellä huolehdimme, että tuotteemme ovat huippulaatua niin kestävyyden, toimivuuden kuin ulkonäön suhteen.

Muuntojoustavuudella lisää mahdollisuuksia

Muuntojoustavuuden ansiosta Weckman-erikoishallien käyttöä ei rajoita nykyinen hallirakenne tai koko, sillä kokoa ja toiminnallisuuksia voidaan muuttaa tarvittaessa jälkikäteen. Käyttötarpeen muuttuessa hallia voidaan laajentaa, lämpöeristää kokonaan tai osittain, siihen voidaan asentaa liukuovia tai lisätä korkeita ja leveitä oviaukkoja ja ikkunoita.

Ota yhteyttä Weckmanin halliasiantuntijoihin, joilta saat neuvoja tarpeeseesi sopivan hallin valinnassa.

Katso yhteystiedot

Tekniset tiedot

Weckman erikoishallien rakenne ja ominaisuudet voidaan räätälöidä käyttötarpeen mukaan. Ota yhteyttä Weckmanin halliasiantuntijoihin, joilta saat neuvoja tarpeeseesi sopivan hallin valinnassa.