Monikäyttöiset teräshallit
yli 40 vuoden kokemuksella

Weckman-teräshallit soveltuvat teollisuuden ja maatalouden käyttöön sekä erikoiskohteisiin. Valittavissa on käyttötarpeen mukaan lämpöeristetty tai -eristämätön halli – tai tarvittaessa myös näiden yhdistelmä. Tarpeiden muuttuessa myös teräshallia voidaan joustavasti muuntaa ja suurentaa.

Monipuolisella kokemuksella teräsrakentamisesta voimme taata korkean laadun suunnittelusta asennukseen. Weckmanin Tuhti-hallit ovat palvelleet erityisesti maatalouden tarpeita jo lähes 50 vuoden ajan.

Teollisuudelle

Maatalouteen

Yritystoimintaan

Lämpimät ja kylmät teräshallit käyttötarkoituksen mukaan

Nykyaikainen, teräsrunkoinen valmishalli soveltuu varastointiin, konehalliksi, yritystoimintakäyttöön (esim. korjaamotilaksi, automaalaamoksi), eläinsuojaksi, hevostalliksi ja maneesiksi. Valittavissa on myös lämpimän ja kylmän halliosan yhdistelmä. Laadukkaiden sandwich-elementtien ansiosta hallin lämpöeristys saadaan toteutettua yhdessä sisä- ja ulkopintojen kanssa, mikä nopeuttaa asennusta. Valmishalli voidaan räätälöidä yksilöllisten tarpeiden mukaan. Saatavilla on esim. liukuovia, ikkunoita ja pintakäsittelyä. Seinien puuverhoilu on myös mahdollista.

Lämpöeristetyt hallit

Elementeillä nopeasti valmiit lämpöeristetyt sisä- ja ulkopinnat

Tutustu mallistoon

Kylmät hallit

Turvallinen, Suomen olosuhteisiin suunniteltu valmishalli

Tutustu mallistoon

Pulpettikattoiset hallit ja katokset

Suojaksi koneille ja laitteille tai varastotilaksi

Tutustu mallistoon

Pihatot

Turvallinen ja toimiva ratkaisu maatilojen eläinsuojaksi

Tutustu mallistoon

Maneesit

Korkealaatuiset ja näyttävät hallit ratsastukseen

Tutustu mallistoon

Erikoishallit

Näyttäviä ja käytettävyydeltään räätälöityjä halleja

Tutustu mallistoon

Sopivan teräshallin valinta

Mitkä seikat vaikuttavat sopivan teräshallimallin valintaan? Entä mitkä ovat hyvän suunnittelun lähtökohdat? Kokosimme yhteen 10 syytä valita Weckman-teräshalli.

Lue lisää

Toimitus asennettuna tai halutulla valmiusasteella

Avaimet käteen -toimitus on suosituin toimituslaajuutemme sen vaivattomuuden ja kustannustehokkuuden vuoksi. Kokonaistoimitukseen sisältyy kaikki perustustöistä hallin pystytykseen. Toimituksen valmiusaste on myös sovittavissa tarpeen mukaan.

Ammattilaisille

Palvelemme rakennusliikkeitä, rakennusurakoitsijoita ja teollisuus- ja palvelualan yrityksiä toimittaen kantavia teräsrakenteita, teräshalleja ja rakennusten julkisivuverhouksia. Asiantuntijamme auttavat mielellään arkkitehtejä ja rakennus- ja teknisiä suunnittelijoita jo projektien suunnitteluvaiheessa. Ammattilaisten käytössä ovat kantavien poimulevyjen suunnitteluohjelma Optimi ja HC-45 liittolevyjen suunnitteluohjelma.

Lue lisää

Teräsosaamista vuodesta 1750

Ensimmäiset Weckman-tuotteet syntyivät jo 1700-luvulla seppätoiminnan tuloksena. Teräksenkovalla Weckman-osaamisella valmistetaan kestävimmät katot ja seinät, kantavat rakenteet ja välipohjat, teräshallit ja perävaunut.

Korkeaa ja taattua laatua

Lue lisää