Weckman Steel keskittyy teräsrakenteisiin

Weckman Steel on toiminut konepajateollisuudessa yli 50 vuotta. Kehitämme ja valmistamme korkealuokkaisia tuotteita teräsohutlevystä Vierumäen ja Iisalmen tehtaillamme Suomessa. Tunnemme teräsohutlevyn valmistukseen liittyvät haasteet ja mahdollisuudet ja kehitämme tuotteitamme asiakkaittemme tarpeisiin.

Laaja mallistomme palvelee monipuolisesti uudisrakentajia, peruskorjaajia, rakennusliikkeitä sekä maa- ja metsätalouskoneiden käyttäjiä. Tuotteemme ovat helposti saatavilla kattavan jälleenmyyjä- ja asennusverkostomme kautta. Tehtaamme tekninen tuotetuki palvelee alan ammattilaisia ja auttaa heitä palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin.

Parhaiten meidät tunnetaan kestävistä ja näyttävistä teräskatoista. Weckmanin kattopelleillä on katettu jo tuhansia taloja, tuotantotiloja ja liikehuoneistoja Suomessa ja maailmalla. Valmistamme myös teräshalleja monipuolisiin käyttökohteisiin sekä TUHTI-perävaunuja ja peräkärryjä maa- ja metsätalouden monipuolisiin tuotantotöihin. Vaikka säät vaihtuu, Weckman kestää – sukupolvelta toiselle!

Valitse arvostetut Weckman-laatutuotteet:

Weckman Steel Oy:

Kestävällä Weckman-laadulla ja teräksen käsittelytaidolla on pitkät perinteet. Lue Weckmanin yritystarina.